Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübünden Başkan Gençer'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübünden Başkan Gençer'e Teşekkür

Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübünden Başkan Gençer\'e Teşekkür

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret eden Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Başkanı Ali Çamlıbel, Ji Jiutsu ve Brezilya Jiu Jiutsu Federasyonunun teşekkür belgesini takdim etti.

18.09.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret eden Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübü Başkanı Ali Çamlıbel, Ji Jiutsu ve Brezilya Jiu Jiutsu Federasyonunun teşekkür belgesini takdim etti.

13- 16 Ağustos günleri arasında Çankırı'da yapılan Türkiye, Ji Jiutsu ve Brezilya Jiu Jiutsu müsabakasına 32 sporcu ile katılan Ayvalık Ji Jiutsu Spor Kulübü 2 branşta 25 altın 17 gümüş ve 11 bronz madalya elde ederek Türkiye'nin en iyi spor kulübü seçildi.

Kulüp başkanı Çamlıbel, Ayvalık Ji Jiutsu Spor Kulübüne sağladığı desteklerden dolayı Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e Ji Jiutsu ve Brezilya Jiu Jiutsu Federasyonu Başkanı Orhan Özaktı'nın yolladığı teşekkür belgesini sundu.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, başarılı olan sporculara başarılarının devamını dileyerek her zaman sportif faaliyetlerine destek olacaklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulübünden Başkan Gençer'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement