Ayvalık Ödüllü 8. Yaz Satranç Turnuvasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Ödüllü 8. Yaz Satranç Turnuvasına Hazırlanıyor

Ayvalık Ödüllü 8. Yaz Satranç Turnuvasına Hazırlanıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve artık bir gelenek olan Yaz Satranç Turnuvasının sekizincisi bu yıl Ayvalık Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşecek.

24.06.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve artık bir gelenek olan Yaz Satranç Turnuvasının sekizincisi bu yıl Ayvalık Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşecek.

64'er oyuncu ile kısıtlı olan A Kategorisi (Açık) ve B Kategorisi (TSF Lisans sisteminden ücretsiz lisans hakkına sahip olan 16 yaş ve altı) olmak üzere iki kategoride yarışacak toplamda 128 oyuncudan derece yapanlara Ayvalık Belediyesince, Açık Kategoride toplam 2 bin 750 lira nakit para ödülü verilecektir.16 yaş ve altı kategorisinde ise toplam bin 250 lira değerinde armağanların dağıtılacağı bildirildi.

Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Satranç Spor Kulübü, TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortak organize edilen Ayvalık 8. Yaz Satranç Turnuvası, 11- 12 Temmuz 2014 tarihlerinde, İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılacak.

Son Başvuru, 8 Temmuz 2015 Çarşamba saat 20.00 ye kadardır. Turnuvaya kayıtların online turnuva kayıt sayfası bölümünden yapılacağı kaydedildi.

Organizayonun konaklamasının ise Cunda Uygulama Oteli, AYOP Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Derneği'nın üstlendiği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Ödüllü 8. Yaz Satranç Turnuvasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement