Ayvalık Sanat Fabrikasında "Kaos" - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Sanat Fabrikasında "Kaos"

Ayvalık Sanat Fabrikasında "Kaos"

Ayvalık Sanat Derneği bünyesinde kurulu Tiyatro Objektif oyuncuları tarafından sahnelenen "Kaos" adlı oyun, izleyiciden tam not aldı.

20.11.2014 11:03  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Sanat Derneği bünyesinde kurulu Tiyatro Objektif oyuncuları tarafından sahnelenen "Kaos" adlı oyun, izleyiciden tam not aldı.

Ayvalık Sanat Fabrikası'nda sahnelenen oyunun yönetmenliğini Erkan Cılak yaptı. Proje tasarımını Hande Akman, barkovizyon uygulaması Tugay Yılmazoğlu'nun üstlendiği oyunda, Asena Uzun, Ayça Kaya, Acem Doğam, Gizem Tan, Gülşen Bozdemir, Merve Uzunoğlu, Mısra Mastar, Recep Bozkır, Sinan Yorulmaz, Tugay Yılmazoğlulları, Yaren Toker ve Erkan Cılak rol aldı.

Ayvalıklı şair Turgut Baygın'ın şiirlerinin seslendirildiği, ilçenin anlatıldığı oyun, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Yönetmen ve oyuncu Erkan Cılak, yakın dostu Turgut Baygın'ın şiirlerine hayat vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genç şair Baygın ise sahnede oyuncuların seslendirdikleri şiirlerin kendisini için 15-20 yıllık bir yolculuğun birikimi olduğunu belirterek, "Bu şiirlerin arasında 15 yıl önce yazdıklarım da vardı 2 ay öncesinde yazdıklarım da. Bugün burada ortaya çıkan, öncelikle sevgili Erkan Cılak ve oyuncu arkadaşlarının emeği ve onların başarısıdır" dedi - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık Sanat Fabrikasında 'Kaos' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement