Ayvalık'ta 12 Okul Beyaz Bayraklarına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta 12 Okul Beyaz Bayraklarına Kavuştu

Ayvalık\'ta 12 Okul Beyaz Bayraklarına Kavuştu

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının 2006 yılından bu yana ortak olarak yürüttüğü “Okullarda Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında 2015-2016 eğitim öğretim yılında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden başvuru yapıp, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 12 okula bayrakları düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

08.06.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının 2006 yılından bu yana ortak olarak yürüttüğü "Okullarda Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında 2015-2016 eğitim öğretim yılında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden başvuru yapıp, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 12 okula bayrakları düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Ayvalık'ta Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 12 okulun müdürlerine beyaz bayrak ve sertifikaları, okulların girişine asmak üzere pirinç levhaları Kaymakam Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen tarafından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen törenle teslim edildi.

Temizlik ve hijyen bakımından okullarda sağlıklı koşulların sağlanmasını amaçlayan Beyaz Bayrak Projesi kapsamında; lavabo ve tuvalet temizliğinden, sınıflardaki çöp kovalarına kadar birçok hijyenik kriterleri kapsayan değerlendirmeler sonucunda; Altınova Atatürk İlkokulu, Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi, Necmi Komili İlk-Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Çamoba İlkokulu, Ali Çetinkaya Ortaokulu, Kıvanç Sarlıcalı İlkokulu, 15 Eylül Ortaokulu, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Abdulvahit Sağlam İlkokulu, Ayvalık Anaokulu ve Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi beyaz bayraklarına kavuştu

12 okulun müdürlerine beyaz bayrak ve sertifikalarını dağıtan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, "Okullarımızın temizliği çocuklarımızın sağlığı açısından çok önemli. Bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyetin ilçemizdeki tüm okullara yayılmasını diliyor, hepinizi tebrik ediyorum." diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta 12 Okul Beyaz Bayraklarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement