Ayvalık'ta 20 Suriyeli Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta 20 Suriyeli Kaçak Yakalandı

Ayvalık\'ta 20 Suriyeli Kaçak Yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ramazan Bayramının ilk gününde yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmek isteyen 20 Suriyeli kaçak göçmen yakalandı.

29.07.2014 07:58  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmek isteyen 20 Suriyeli kaçak göçmen yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Ayvalık Sahil Güvenlik ekiplerinin sabah saatlerinde yaptıkları rutin devriye turları sırasında Ayvalık'a bağlı Küçükköy Mahallesi'nin Badavut mevkii açıklarında bir şişme botla uluslar arası sularda 20 kaçağın bulunduğunu fark etti.

Hemen müdahale eden Sahil Güvenlik ekipleri 17'si erkek 3'ü kadın ve tamamı Suriye uyruklu olduğu öğrenilen kaçakları kıskıvrak ele geçirdi.

Küçükköy Jandarma Karakolu ekiplerine teslim edilen 20 Suriyeli, yapılan insani yardımların sonrasında Ayvalık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta 20 Suriyeli Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Honor Magic 6 Pro: Fiyatı ve Özellikleri
    15:10 Honor Magic 6 Pro: Fiyatı ve Özellikleri

    Nisan ayının başında Türkiye'de ön siparişe açılan Honor Magic 6 Pro, 6.8 inç boyutunda LTPO OLED panele sahip. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle güçlendirilen cihaz, 80W kablolu ve 66W kablosuz şarj desteğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, 50 Megapiksel özçekim kamerası ve üçlü arka kamera sistemiyle fotoğrafçılık deneyimini geliştiriyor. 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3 ve NFC gibi bağlantı teknolojilerine sahip olan Honor Magic 6 Pro, 12/512 GB versiyonuyla 59.999 TL fiyat etiketine sahip.

  • Google Haritalar, elektrikli araç sahiplerine şarj istasyonlarını bulmayı kolaylaştırıyor
    15:10 Google Haritalar, elektrikli araç sahiplerine şarj istasyonlarını bulmayı kolaylaştırıyor

    Google Haritalar, yapay zeka destekli yeni özellikleriyle elektrikli araç sahiplerine şarj istasyonlarını daha kolay bulma imkanı sunacak. Kullanıcı incelemelerinden elde edilen bilgilerle şarj istasyonlarının konumları hakkında bilgi verecek olan Google Haritalar, ayrıca şarj istasyonlarının gerçek zamanlı müsaitlik durumlarını ve şarj hızlarını da gösterecek.

  • Honor 200 Lite: Global Tanıtım Tarihi ve Teknik Özellikler
    15:10 Honor 200 Lite: Global Tanıtım Tarihi ve Teknik Özellikler

    Geçen yıllarda Huawei ile yollarını ayıran Honor, yeni modeli Honor 200 Lite'ı yakında global olarak tanıtacak. Telefonun teknik özellikleri henüz netleşmemiş olsa da, Honor X50i+'ın yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. Honor 200 Lite'ın benzer tasarım ve özelliklere sahip olması, Çinli markalar arasında yaygın bir uygulama. Modelin global tanıtımının ise yılın ilk yarısında gerçekleşmesi bekleniyor.

  • YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak
    15:10 YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak

    YouTube, reklamları engelleyen üçüncü taraf uygulamaların kullanımını sınırlandıracağını duyurdu. Reklam engelleme, içerik sahiplerini desteklemek için reklam gelirlerini kullanan YouTube'a büyük bir darbe vuruyor. YouTube, kullanıcı memnuniyetini korurken reklam atlamayı önlemek istiyor.

  • Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu
    15:10 Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu

    Bilim insanları, tardigradların yüksek dozlardaki radyasyondan nasıl etkilenmeden hayatta kalabildiğini ortaya çıkardı. Yapılan araştırmada tardigradların DNA onarım genlerinin aktivitesinin arttığı ve radyasyon nedeniyle oluşan hasarları hızla onardığı keşfedildi. Ayrıca tardigradların DNA'yı koruyan Dsup proteinine sahip olduğu belirlendi. Bu bulgular, tardigradların radyasyona karşı olan dayanıklılığının mekanizmalarını anlamamızı sağladı ve gelecekteki araştırmalar için bir yol açtı.


Advertisement