Ayvalık'ta 23 Küçük Ressam, Akülü Tekerlekli Sandalyeyi İhtiyaç Sahibine Ulaştıracak - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta 23 Küçük Ressam, Akülü Tekerlekli Sandalyeyi İhtiyaç Sahibine Ulaştıracak

Ayvalık\'ta 23 Küçük Ressam, Akülü Tekerlekli Sandalyeyi İhtiyaç Sahibine Ulaştıracak

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz 23 Nisan’da ihtiyaç sahibi bir engelli için yaptıkları tabloları satışa sunan İstiklal İlkokulu öğrencisi 23 küçük ressam elde ettikleri gelirle amaçlarına ulaştı.

12.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz 23 Nisan'da ihtiyaç sahibi bir engelli için yaptıkları tabloları satışa sunan İstiklal İlkokulu öğrencisi 23 küçük ressam elde ettikleri gelirle amaçlarına ulaştı. Satın aldıkları akülü sandalyeyi Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e teslim eden küçük ressamlar, Bilen'in makamında kendilerinden tabloları satın alan hayırseverlerle bir araya gelen 23 küçük ressama bir destekde AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'den geldi. Kayaalp, küçük ressamların duyarlı davranışına teşekkür ederek, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi engelliler için 2 adet akülü sandaliyeyide kendisinin bağışlamak istediğini söyledi.

Femin&Art Ayvalık Şubesi Başkanı Gamze Altıonok ile ressam ve usta öğretici Mahmut Ata Altınok'un öncülüğünde İstiklal Okulu'nun 23 öğrencisi, 23 Nisan'da satışa sundukları resimlerden elde ettikleri gelirle satın aldıkları akülü sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştırmak üzere İlçe Mili Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e teslim etti.

Küçük ressamları tablo satın alarak destek veren hayırseverle buluşturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, ressam öğrencilerle katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.

Mini törende konuşan Erkan Bilen, İstiklal İlkokulu'nun küçük ressam öğrencilerinin Femin& Art Derneği Ayvalık Şubesi Başkanı Gamze Altınok ve Ressam Mahmut Ata Altınok'un yanı sıra okul müdürü, öğretmenlerinin öncülüğünde yaptıkları davranışın takdire şayan olduğunu belirterek, "Çocuklarımız güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Hem engellilerle ilgili toplumda farkındalık oluşturmak, çevrelerindeki engelli bireylere yardımcı olmaları açısından bu projenin son derece önemli olduğuna inanıyorum." dedi.

Hayırseverlerin arasında bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'de, küçük ressamların engellilere yönelik yapmış oldukları duyarlı davranışın kendisini çok etkilediğini belirterek, ilçede yayan ihtiyaç sahibi engelliler için 2 adet akülü tekerlekli sandaliye daha satın alarak hediye edeceğinin müjdesini verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta 23 Küçük Ressam, Akülü Tekerlekli Sandalyeyi İhtiyaç Sahibine Ulaştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement