Ayvalık'ta Ak Kadınlar Üye Sayısını Arttırıyor - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Ak Kadınlar Üye Sayısını Arttırıyor

Ayvalık\'ta Ak Kadınlar Üye Sayısını Arttırıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Kadın Kolları yönetimi 8 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

25.06.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Kadın Kolları yönetimi 8 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ayvalıkta AK Parti'nin yerel seçimlerdeki en büyük kozu olarak nitelendirilen AK kadınların seçimlerin yaklaşmaya başlamasıyla birlikte ilçe, beldeler ve köylerde yoğunlaştırdığı üye sayısını arttırma çalışmaları sırasında, gittikleri yerlerde sorunları da dinlemeyi ihmal etmedikleri gözleniyor. Özellikle ilçenin kırsal kesimlerinde yaptıkları çalışmalar kapsamında, güncel hayatta her gün onlarca sorunla mücadele etmek zorunda kalan köylü kadınların problemlerine de eğilen Ak Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları yöneticilerinin bu tavrının takdirle karşılandığı belirtiliyor.

Hummalı çalışmalarıyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını vurgulayarak, "Amacımız Ayvalık'ı hükümetimizin başarılı icraatlarıyla buluşturabilmektir. Bu kapsamda devam ettiğimiz çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" dedi.

"MESELELERİN ÇÖZÜMÜNÜN TAKİPÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ"

Ayvalık'ın hizmete muhtaç olduğunu vurgulayan Sema Özcan, "Bizlerinde yaşadığı güzel ilçemiz Ayvalık'ın iktidarın nimetlerinden yararlanarak, gerekli yatırımlara kavuşmasını istiyoruz. Yapılacak dev yatırımlarla Ayvalık'ımızı, Bütünşehir yasası kapsamında kalan Altınova, Küçükköy ve ilçeye bağlı köylerimizi adaletli kalkınma sistemimizle daha ferah yarınlara taşımayı amaçlıyoruz. Bu uğurda çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Partimize özellikle kırsal yerlerde yoğun bir ilgi gösteriliyor. Bu ilgide bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu bölgelerde yıllardır süren çalışmalarımızın sonrasında kurduğumuz sevgi köprüsüyle, köylerdeki kadınlar partimizin içinde bizlerle beraber mücadele etmek istiyor. Bizlerde onların bu isteklerini memnuniyetle kabul ediyoruz. Böylesi büyük bir sinerji ile yerel seçimlerde Ayvalıkta birinci parti olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Özcan, partisinin üye sayısını arttırma çalışmaları kapsamında köylerdeki sorunları not ederek, gerekli mercilere ulaştırıp, sorunların çözümü için de meselelerin takipçisi olmayı sürdürdüklerini sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Ak Kadınlar Üye Sayısını Arttırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement