Ayvalık'ta Boed'den Kayaalp'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Boed'den Kayaalp'e Ziyaret

Ayvalık\'ta Boed\'den Kayaalp\'e Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi’nden (BOED) Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

26.02.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi'nden (BOED) Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı'na nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda, eski Genel Başkan Halil Burgaz'ın çekilmesiyle seçimlere tek liste olarak girip kazanan Güler Çapraz Buyruk Başkanlığındaki BOED'in yeni yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'in konukseverliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Güler Çapraz Buyruk, derneğin engelli üyelerinin dernek bünyesindeki iş atölyesinde kendi elleriyle zeytin çekirdeklerinden yaptığı bir vazoyu Başkan Kayaalp'e hediye etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Ziyarette konuşan Güler Çapraz Buyruk; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a yönelik bir ziyaret gerçekleştirmeyi arzuladıklarını ve bu ziyareti AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayalp ile birlikte gerçekleştirmeyi istediklerini söyledi.

Güler Çapraz Buyruk'un bu talebine sıcak baktığı gözlenen Hakan Kayaalp, bu konuda gereken desteği sağlayacağını kaydetti.

Ayvalık'ta yaşayan engellilerin sorunlarını ifade eden Genel Başkan Güler Çapraz Buyruk'un yanı sıra; Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Songül Can, Metin Baş, Nagihan Eser, Cengiz Dinç, İbrahim Akkalem ve Kenan Derin'in de hazır bulunduğu ziyarette; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, ilçedeki engellilerin sorunlarının çözümlenmesi için dernekten gelen tüm önerileri değerlendireceklerini ve bu sayede Ayvalık'ta yaşayan engellilerin Türkiye genelinde tüm sorunları çözümlenmiş düzeye getirmeyi amaçladıklarının altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Boed'den Kayaalp'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement