Ayvalık'ta Gazi ve Şeht Aileleri Vakıf Çatısı Altında Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Gazi ve Şeht Aileleri Vakıf Çatısı Altında Toplandı

Ayvalık\'ta Gazi ve Şeht Aileleri Vakıf Çatısı Altında Toplandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, eski otogarda bulunan Muharip Gaziler Derneği İrtibat Bürosu’nda sosyal çalışmalarını sürdüren gaziler, bundan sonra aynı yerde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Ayvalık Şubesi olarak çalışmalarını sürdürecek.

24.06.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, eski otogarda bulunan Muharip Gaziler Derneği İrtibat Bürosu'nda sosyal çalışmalarını sürdüren gaziler, bundan sonra aynı yerde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Ayvalık Şubesi olarak çalışmalarını sürdürecek.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Ayvalık Şubesi Temsilcisi Hüseyin Köknal, geçtiğimiz 4 Haziran 2016 tarihi itibariyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Ayvalık Temsilciliği olarak faaliyetlerine başladıklarını belirtti.

Hüseyin Köknal yaptığı açıklamada, "Gaziler Vakfı, TSK ve Emniyet Teşkilatını birleştiren tek vakıftır. Ayvalık ilçesinde faaliyetleri bulunan vakfımıza Edremit, Burhaniye, Gömeç ilçeleri ve mahallelerinde bulunan muharip gazi, malul gazi, vazife malulü ve şehit yakınlarının ziyaretleri ve 0266 3122074 nolu telefonumuzdan bizlerle iletişim kurmaları hepimizi sonsuz onurlandıracaktır" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Gazi ve Şeht Aileleri Vakıf Çatısı Altında Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement