Ayvalık'ta Gençlik Haftasında Lise Sergileri - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Gençlik Haftasında Lise Sergileri

Ayvalık\'ta Gençlik Haftasında Lise Sergileri

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Gençlik Haftası kapsamında, Ayvalık Anadolu Lisesi, Rahim Usta Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan sergilerle TUBİTAK Fuarları ilçe merkezinde kurulan stantlarla beğeniye sunuldu.

17.05.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Gençlik Haftası kapsamında, Ayvalık Anadolu Lisesi, Rahim Usta Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan sergilerle TUBİTAK Fuarları ilçe merkezinde kurulan stantlarla beğeniye sunuldu.

Sergi ve fuarların açılışında; Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ayvalık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, Ayvalık Mal Müdürü Mustafa Çınar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu.

Üç lise öğrencilerinin TUBİTAK Bilim Fuarları için hazırladıkları projelerin yanı sıra resim, fotoğraf gibi eserlerinin de sergilendiği stantlarda heyecanları ise adeta görülmeye değer olarak nitelendirildi.

Serginin açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri stantlarda teşhir edilen eserleri büyük bir hayranlıkla izledi.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, üç lisenin büyük bir uyum içinde kurdukları koordinasyonla organize ettikleri projeden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Stantlarda; Her okulun ayrı ayrı ancak birbirlerini tamamlayan eserlerinin sergilendiğini ifade eden Müdür Bilen, "Tubitak Bilim Fuarları için hazırlanan projelerle, görsel sanatlara ait eserlerin bir arada olması gerçekten memnuniyet verici"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Gençlik Haftasında Lise Sergileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement