Ayvalık'ta "Huzur" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta "Huzur" Operasyonu

Ayvalık\'ta "Huzur" Operasyonu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.

11.02.2017 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bizzat yönettiği 81 ilde eş zamanlı olarak 80 bin güvenlik görevlisiyle gerçekleşen huzur operasyonu Ayvalık'ta da yapıldı. Operasyonda polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri görev aldı. İlçe merkezi başta olmak üzere Altınova, Küçükköy ve kırsal mahallelerde uygulama yapıldı.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, "Yurt genelinde eş zamanlı yapılan bu operasyonların Ayvalık sınırları içinde kalan bölümünde aranan şahıslar yakalandı. Muğla'dan yakalama kakarı bulunan bir kadın kolluk güçlerimizin yol kontrolleri yakalandı. Bunun dışında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yuvasında ikamet eden ancak buradan kaçmayı başaran 16 yaşındaki bir kız çocuğu da söz konusu operasyon kapsamında ele geçirildi" dedi.

Öte yandan operasyonlara katılan sahil güvenlik ekiplerinin de denizden destek verdiği operasyonlarda yasa dışı deniz patlıcanı avcılığı yapan bir kişiyi yakaladığı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta 'Huzur' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement