Ayvalık'ta Kır Bekçileri Yeni Kıyafetleriyle Göz Dolduruyor - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Kır Bekçileri Yeni Kıyafetleriyle Göz Dolduruyor

Ayvalık\'ta Kır Bekçileri Yeni Kıyafetleriyle Göz Dolduruyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, zeytinlikler başta olmak üzere ziraat ve çiftçilikle uğraşan müstahsillerin kırsal alanlardaki mallarını koruma görevini yürüten Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bünyesindeki kır bekçileri yeni kıyafetleriyle göz dolduruyor.

06.11.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, zeytinlikler başta olmak üzere ziraat ve çiftçilikle uğraşan müstahsillerin kırsal alanlardaki mallarını koruma görevini yürüten Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bünyesindeki kır bekçileri yeni kıyafetleriyle göz dolduruyor.

Kısa bir süre önce Aydın Derinova'nın başkanlığında şekillenen Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı sürede dev hamleler yaptı. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bekçilerine Ayvalık Belediyesi'nin desteğiyle 30 üniforma alındı. Çiftçi Malları Koruma Başkanı Aydın Derinova, koruma bünyesindeki bekçilerin her birinin günlük kıyafetleriyle görev yapmasının yakışıksız olması üzerine yeni üniforma aldıklarını söyledi. Üniformalara ilaveten 6 adet pantolon daha alacaklarını belirten Başkan Derinova, "Kır bekçilerimizin kanunen tek tip kıyafet giyinmeleri gerekiyor. Ancak bu güne kadar buna uyulmuyordu. Kır bekçisinin sivil kıyafetlerle dolaşması ciddiyetsiz bir havayı da beraberinde getiriyordu" dedi.

Esnaf Fehmi Enginler ise, yaz kış yağmur çamur demeden zeytinlik ve tarla sahiplerinin can ve mal güvenliklerini sağlamak için çalışan kır bekçilerine bir tepsi baklava ikram etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Kır Bekçileri Yeni Kıyafetleriyle Göz Dolduruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement