Ayvalık'ta Muhtarlar Anlattı, Edip Uğur Dinledi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Muhtarlar Anlattı, Edip Uğur Dinledi

Ayvalık\'ta Muhtarlar Anlattı, Edip Uğur Dinledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Ayvalık’a geldi ve muhtarlarla buluştu.

10.07.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Ayvalık'a geldi ve muhtarlarla buluştu.

Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında, yeni atanan ilçe Başkanı Hakan Kayaalp, partililerle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, burada partililerle görüş alışverişinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanı sıra Ayvalık ve mahallelerinin sorunlarını İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'den alan Edip Uğur daha sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'ne giderek, burada Ayvalık'ın 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Toplantının yapıldığı Kültür Merkezi'nin girişinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'u, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Ayvalık Belediyesi'nin belediye meclis üyelerinin yanı sıra, mahalle muhtarlarının kapıda karşıladı. Beraberinde; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Genel Müdür Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü, Büyükşehir Belediyesi Yatırımlar Dairesi Başkanı Ekrem Özşen, Büyükşehir Çevre Daire Başkanı Ayin Şirvancı ve BASKİ Ayvalık ve Gömeç İlçeleri Müdürü Saadettin Gezen ile katıldığı toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile daire başkanlarının ilçeyi ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Ayvalık'ın mahallelerinin tüm sorunlarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Toplantıda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, turizm ve zeytin sezonu için zeytin sineği ile mücadele açısından dev çalışmalar yapıldığını, il genelindeki zeytin ilaçlamalarını ise Bandırma'da bulunan zeytinciler birliği bünyesindeki uçaklar tarafından havadan atılacak ve Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilecek ilaçlarla ilaçlanacağını müjdeledi. Ayvalık'ın 34 mahallesinin muhtarlarının tek tek sorunlarını dinleyen Uğur'a muhtarların mahallelerine ait su ve alt yapı sorunlarının yanı sıra yol sorunlarının çözümlenmesini istediği gözlendi.

BASKİ İLE AYVALIK BELEDİYESİ'NİN UYUMLU ÇALIŞMASINI İSTEDİ

Toplantıda Edip Uğur; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BASKİ'nin Ayvalık genelindeki bu sorunları çözümlemek için görevlendirildiğini hatırlatarak, bazı mahallelerde kaçak su israfının önlenmesi için muhtarlardan duyarlı olmasını istedi. Uğur, Ayvalık'ın ve mahallelerinin sorunlarını BASKİ ve Ayvalık Belediyesi'nin ortaklaşa çözümlemek zorunda olduğuna dikkat çekerek, bu konuda her iki kurumun uyum içerisinde çalışmasının önemine de vurgu yapmayı ihmal etmedi.

Toplantının ardından, Komili'nin Geleneksel olarak her Ramazan ayında Ayvalık'ta düzenlediği iftar yemeğine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve daire başkanları daha sonra ilçeden ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Muhtarlar Anlattı, Edip Uğur Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement