Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Mtal 4006 Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Mtal 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Ayvalık\'ta Pakmaya Kenan Kaptan Mtal 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları 4006 Bilim Fuarı açıldı.

11.04.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Fuarın açılışı; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turhan Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Okulun 12. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı fuarda öğrencilerin kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine yaptıkları araştırmaları sergilemeleri Kaymakam Nazlı'nın öncülüğündeki ilçe protokolü tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerin, fuarı ziyaret eden izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortamda hazırladıkları stantlarda; teknolojik tasarımlar ve prototip projelerle tasarladıkları modeller fuarı ziyaret edenlerden tam not aldı.

Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aday'ın öncülüğünde okul öğretmen ve öğrencilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen fuarın geleceğin mucitlerinin yetiştirilmesi adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise Ayvalık'taki okullarda bu tür fuarlarda öğrencilerin yaratıcılıklarının ön plana çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Açılışta konuşan Okul Müdürü Hüseyin Aday ise amaçlarının geleceğin icatlarına imza atmak olduğunu kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Mtal 4006 Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement