Ayvalık'ta Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Ayvalık\'ta Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, tuvalet deliğine sıkışan yavru kedi itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarıldı.

01.12.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, tuvalet deliğine sıkışan yavru kedi itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Eski Otogar'da bulunan umumi tuvalete giren yavru kedi, tuvalet taşının ortasındaki deliğe düştü. Kedi düştüğü delikten kurtulmaya çalıştıkça daha çok deliğe sıkıştı. Bir süre sonra ise talihsiz yavru sokak kedisinin sadece yardım isteyen feryatları duyulmaya başladı.

Gece yarısından, sabaha kadar minik kedinin acı feryatlarını duyan olmadı. Sabah saatlerinde Eski Otogar'daki bir kahvehane çalışanı Ercan Sarıkaya yavru kedinin sesini duyunca tuvalete giderek onu kurtarmak istedi. Ancak aydınlatma sisteminin de kesik olduğu umumi tuvalette Sarıkaya, talihsiz hayvanı kurtaramayınca, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği'ne bildirdi.

Ekipler, yaklaşık 20 dakikalık müdahaleler sonucunda sevimli kedi yavrusunu sıkıştığı delikten çıkardı. Çok korktuğu ve çaresiz kaldığı gözlenen hayvan özgürlüğüne kavuşunca gecenin karanlığında gözden kayboldu. Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği'nin yavru kediye de gösterdiği duyarlılık vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement