Ayvalıkgücü Belediyespor'da Başkan Vural, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkgücü Belediyespor'da Başkan Vural, Güven Tazeledi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanlığına yeniden İrfan Vural seçildi.

04.06.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanlığına yeniden İrfan Vural seçildi.

Orhan Peker Sanat Salonu'nda yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında, Divan Başkanlığını Ergün Tekincan, katip üyeliklerini ise Suat Taş ile Halil Burgaz yaptı.

Vural, toplantıda, bu yıl olumsuz maddi koşullar içinde ligden düşmeden sezonu kapattıklarını belirtti.

Başarıda sporcuların yanında taraftarında büyük katkı sağladığını ifade eden Vural, "Önümüzdeki sezon için daha güçlü bir kadro kurarak, ligi arzuladığımız sırada tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından, kulübün faaliyet ve hesap raporlarının okunup, ibra edilmesi ve geçen sezon 23 kişi olan Ayvalıkgücü Belediyespor yönetim kurulunun 9 kişiye düşürülmesi kabul edildi.

Kapalı oylama ile yapılan seçimlerde, Vural yeniden kulüp başkanlığına getirilirken, yönetim kurulu Güngör Sezer, Ahmet Topçu, Fatoş Ayaz, Mehmet Özman, Mehmet Babayiğit, Ender Akkan, Serkan Özkan ve Recai Yılmaz'dan oluştu.

Seçimden sonra konuşan Vural, "Ekonomik desteğe ihtiyacımız var. Hüsnü Uğural Stadı'nda bulunan reklam panolarının sayısını artırıp, kırmızı-beyazlı kaşkol ve formalar yaptırarak bunları satmayı planlıyoruz. Bunun dışında kulübümüze yeni gelir kaynakları yaratabilmek için yoğun bir çalışma içinde olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalıkgücü Belediyespor'da Başkan Vural, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement