Ayvalıkgücü Kahramanmaraş'ta Hezimete Uğradı. 1-5 - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkgücü Kahramanmaraş'ta Hezimete Uğradı. 1-5

Ayvalıkgücü Kahramanmaraş\'ta Hezimete Uğradı. 1-5

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta 8 puanla ligin orta sıralarında yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor, Cumartesi akşamı Karhramanmaraş’ta oynanılan gece maçında; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediytespor’a açık farkla 5-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

04.10.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta 8 puanla ligin orta sıralarında yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor, Cumartesi akşamı Karhramanmaraş'ta oynanılan gece maçında; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediytespor'a açık farkla 5-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Mustafa Murat Oğuz, Onur İçyer ve Mehmet Gökhan adlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Ayvalıkgücü Belediyespor sahaya; Emrullah, Can, Kartal (Dk 82 Nadir), Serkan, Mesut (Dk 65 Adnan), Cengizhan (Dk46 Ahmet), Sinan, Sergen, Kerim, Ali Fırat ve Halil kadrosuyla çıktı.

Bu maçta tutuk bir futbol ortaya koyan kırmızı-beyazlılar ilk iki golünü 25 ve 29. dakikalarda Kahramanmaraş'tan Halil'in attığı gollerle mağlup kapattı.

İkinci yarıda Ali Fırat'ın golüyle skoru 2-1 yapan kırmızı-beyazlılar, bu dakikadan itibaren beraberlik golünü ararken, ev sahibi ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 60. dakikada Haluk, 76. dakikada Doğukan ve Halil'in attığı son golle sahadan 1-5 mağlup ayrıldı.

Ayvalıkgücü Belediyespor'un alışık olmadığı gece maçında farklı bir skorla sahadan mağlup olması üzüntüyle karşılandı.

Ayvalık'a dönen kırmızı-beyazlı futbolcular Çarşamba günü evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkgücü Kahramanmaraş'ta Hezimete Uğradı. 1-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement