Ayvalıklı Engellilere Yemekli Jest - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Engellilere Yemekli Jest

Ayvalıklı Engellilere Yemekli Jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye genelinde tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği’nin engelli üyelerine ilçedeki genç bir işletme sahibinden yemekli bir jest yapıldı.

06.08.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye genelinde tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği'nin engelli üyelerine ilçedeki genç bir işletme sahibinden yemekli bir jest yapıldı.

Ayvalık'taki restoran ve düğün salonu sahibi Mesut Sert, ilçedeki engellileri mekanında ağırlayarak, onalar unutamayacakları bir akşam geçirmelerini sağladı. Önceki akşam gerçekleşen organizasyona katılan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Halil Burgaz'ın öncülüğünde katılan dernek üyesi engellileri, derneği Altınova Şube Başkanı Güler Çaprazbuyruk'ta yalnız bırakmadı. Birbirinden leziz yemeklerden oluşan menüyle engelli konuklarını ağırlayan işletme sahibi Mesut Sert engellilerin her zaman yanında olmaya çalışacaklarını kaydederek, güzel bir akşamda engellileri işletmesinde ağırlamaktan son derece memnun olduğunun altını çizdi.

Yemeğin ardından birbirinden hareketli müziklerin eşliğinde salonun pistinde gönüllerince dans edip, kurtlarını döken organizasyonun ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan BOED Genel Başkan Halil Burgaz, Ayvalık'ın nezih mekanlarından olan İğdeli Star Restoran & Plaj Düğün Salonu sahibi Mesut Sert'in kendilerine yaptığı nazik jestten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İlçemizde sosyal yaşamı kısıtlı engellilerimizi, böylesi organizasyonlar eğlendirerek, yaşamlarına renk katmaya çabalıyoruz. Bu kapsamda bu akşamda hayırsever işletmeci Sayın Mesut Sert'in konuğu olarak buraya geldik. Bizler için gerçekten farklı ve farklı olduğu kadar da eğlenceli bir gece oldu. Bu anlamda mekanın işletmecisi Sayın Mesut Sert başta olmak üzere bizlere hizmet veren ve unutamayacağımız bir geceyi yaşatan işletme personeline şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Engellilere Yemekli Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement