Ayvalıklı Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Ayvalıklı Öğrencilerin Karne Heyecanı

Ayvalıklı Öğrencilerin Karne Heyecanı

Ayvalık'ta ilçe merkezi ve merkeze bağlı okullardaki yaklaşık 12 bin öğrenci için yarıyıl tatili zili çaldı.

23.01.2015 16:09  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler düzenlenen bir tören ile karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Bu kapsamda, 15 Eylül Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Başarılı öğrencilere ödüllerini Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen verdi.

Törende konuşan 15 Eylül Ortaokulu Müdürü Soner Suyolcu, yaklaşık 5 aylık bir maraton sonunda eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlandığını belirtti.

Suyolcu, "Öğrencilerimizin alacakları karneler, bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayvalıklı Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement