Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce'nin Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce'nin Büyük Başarısı

Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce\'nin Büyük Başarısı

Tekvandoda Türkiye şampiyonu olmasıyla dikkatleri üzerinde toplayan Ayvalıklı sporcu Lara İnce, Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

16.04.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekvandoda Türkiye şampiyonu olmasıyla dikkatleri üzerinde toplayan Ayvalıklı sporcu Lara İnce, Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

Ayvalık İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ayvalık Spor kulübünün Tekvando sporcusu ve 2014 Minikler 59 kg Türkiye Şampiyonu Lara İnce 16-26 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Side ilçesinde yapılacak olan Yıldızlar Milli Takımlar Gelişim Kampına davet edildi.

Ayvalık'ın tekvando tarihinde bir ilk olan bu davet ilçedeki spor camiaları ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Muhabirimize açıklamalarda bulunan genç sporcu Lara İnce, milli takım kampına davet edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu davet başta beni ve ailemi son derece mutlu etti. Haberi alır almaz çok güzel tepkiler almaya başladım. Çok düzenli bir çalışma sistemimiz var. Hocamız ve diğer sporcu arkadaşlarımızla çok güzel bir aile olduk. Bunun sonucu olarak katılmış olduğumuz her şampiyonada çok güzel dereceler elde ediyoruz. Benim Yıldızlar Milli takım kampına davet edilmem Ayvalık'ımızda bizimle beraber spor yapan arkadaşlarım açısından da çok önemli bir olay. İnşallah bu kamp sonrası yapılacak olan performans değerlendirmesinde güzel puanlar alarak Yıldızlar kategorisinde isim yapar ve Milli Takımın vazgeçilmez sporcuları arasına girmeyi başarırım" dedi.

ANTRENÖR SERSAN MEMNUN

Ayvalık'ta Tekvando Spor'unun gelişmesinde harcadığı yoğun emeklerle tanınan Ayvalık Spor Kulübü Başkanı ve şampiyon sporcu Lara İnce'nin hocası Volkan Sersan ise; yıllardır çok yoğun ve düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Lara kızımız Ayvalık'ımızın gururu olmuştur. Katılacağı bu kamp gelişimi açısından çok önemlidir. Aynı zamanda kamp sonrası yapılacak olan performans değerlendirmesinde de iyi bir sonuç elde edeceğini düşünüyoruz. Lara'nın bu başarısı diğer sporcularımızı çok güzel bir şekilde motive edecektir. Başarı grafiğimizin her geçen yıl arttığını herkes görüyor inşallah çalışmalarımız sonucunda bu başarılarımız artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda sporcularıyla birlikte defalarca uluslar arası open turnuvalarına katıldıklarını hatırlatan Sersan, "Bu turnuvaların faydasını yavaş yavaş görmeye başladık. Yine 1 Mayıs'ta takım halinde Almanya'ya gideceğiz. Burada 3 Mayıs ve 9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ve Avrupa'nın en büyük Open turnuvalarından olan Berlin Open ve Goldstadt Pokal İnsani Yardım Uluslar arası şampiyonalarında 7 sporcu ile Türkiye'den katılan tek takım bulunacağız. Bu şampiyonalarda sporcularımızın çok güzel sonuçlar alacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Volkan Sersan, kendilerine her konuda tam destek veren Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü İlhan Aslan, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü M. Cem Hamzaoğlu'na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce'nin Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement