Ayvalıkta Kış Ortasında İlkbahar Havası - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkta Kış Ortasında İlkbahar Havası

Ayvalıkta Kış Ortasında İlkbahar Havası

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir süredir soğuk havalar nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlar, Ocak ayının ortasında 15 dereceye ulaşan hava sıcaklığı ve yakıcı güneşi görünce kendilerini cadde, sokak ve sahilde çay bahçelerinde attılar.

15.01.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir süredir soğuk havalar nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlar, Ocak ayının ortasında 15 dereceye ulaşan hava sıcaklığı ve yakıcı güneşi görünce kendilerini cadde, sokak ve sahilde çay bahçelerinde attılar.

Yaklaşık 10 gündür etkili olan soğuk havalar nedeniyle zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmayan körfez sakinleri, güneşin kendini göstermesiyle dışarıda vakit geçirmeyi tercih etti. Soğukların etkisiyle geçen haftadan itibaren gündüzleri hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü Ayvalık'ta vatandaşlar, 15 dereceye ulaşan güzel hava ve güneşin keyfini yaşadı.

Meteorolojik tahminlere göre Ayvalık'ta yarından itibaren bir kaç derece düşecek olan hava sıcaklığının hafta sonunda yeniden yükselişe geçeceği belirtiliyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkta Kış Ortasında İlkbahar Havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement