Az Alkmaar-Medipol Başakşehir Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Az Alkmaar-Medipol Başakşehir Maçına Doğru

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'ın kanat oyuncusu Steven Berghuis'in İngiltere Premier Lig'e bu sezon yükselen Watford ile anlaştığı öne sürüldü.

23.07.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'ın kanat oyuncusu Steven Berghuis'in İngiltere Premier Lig'e bu sezon yükselen Watford ile anlaştığı öne sürüldü.

İki kulübün transfer konusunda anlaştığını duyuran Hollanda medyası, 23 yaşındaki hücum oyuncusunun bu kapsamda anlaşmanın son detaylarını görüşmek için takımının kampından ayrıldığını yazdı.

De Telegraaf gazetesine konuşan Hollandalı futbolcu Berghuis ise İngiliz ekibine 4 ya da 5 yıllık imza atacağını belirtti.

Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan Berghuis'in 3 yıl önce formasını giymeye başladığı AZ Alkmaar ekibiyle sözleşmesi 2017'de sona eriyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 Temmuz Perşembe günü sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak AZ Alkmaar'ın karşılaşmaya Berghuis'tan yoksun çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Az Alkmaar-Medipol Başakşehir Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement