Azdavay'da Patlama: 3 Yaralı, 1 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Azdavay'da Patlama: 3 Yaralı, 1 Kayıp

Azdavay\'da Patlama: 3 Yaralı, 1 Kayıp

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, Hakkı Şahin'e ait işyerinde meydana gelen patlamada ahşap bina göçtü.

29.03.2014 06:24  Güncelleme: 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde Hakkı Şahin'e ait işyerinde meydana gelen patlamada ahşap bina göçtü.

Alt katında tüp bayisi bulunan binada akşam 22.45 sıralarında meydana gelen patlama sırasında işyerinde bulunan Erdem Şahin(38), işyerinin üst katındaki evde bulunan Hakkı Şahin(60), Atalay Şahin(15) ve Güneş Şahin(2) göçük altında kaldı. Olay anında evdeki mutfak bölümünde bulunan Aysu Şahin(35) ve Nihal Şahin(9) patlamanın etkisi ile yola fırladılar.

Azdavay Belediyesi itfaiye personeli ve vatandaşlarca göçükten Çıkartılan Hakkı Şahin, Atalay Şahin ve Güneş Şahin ile Aysu ve Nihal Şahin 112 ambulansı ile Azdavay İlçe Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Yaralılardan Hakkı Şahin'in vücudundaki yanıklar sebebi ile Ankara'ya sevk edildiği, Güneş Şahin'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Halen göçük altında bulunan Erdem Şahin'i kurtarma çalışmaları Kastamonu Valiliği Arama Kurtarma Ekibinin de katılımı ile devam ediyor.

Patlamanın etkisi ile çevrede bulunan bazı binaların camları kırıldı ve fırlayan parçalar sebebi ile araçlar zarar gördü. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Azdavay'da Patlama: 3 Yaralı, 1 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement