Azerbaycan'ın Ermenistan Helikopterini Düşürmesi - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'ın Ermenistan Helikopterini Düşürmesi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, bundan sonra da düşmanın olası provokasyonlarına gereken yanıtı verecektir"

15.11.2014 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan helikopterinin düşürülmesine ilişkin, "Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, bundan sonra da düşmanın olası provokasyonlarına gereken yanıtı verecektir" dedi.

Aliyev, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattına yakın bölgede yerleşen Şemkir Askeri Birliğine ait yeni karargahın açılışını yaptı ve burada denetimlerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde yer alan bilgilerine göre, açılışın ve denetimlerin ardından Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov, Azerbaycan-Ermenistan sınırında ve cephe hattındaki son durumla ilgili Aliyev'e rapor verdi.

Ermenistan ordusuna ait helikopterin cephe hattında yaptığı "provokasyon girişimini" kınayan Aliyev, bu provokasyonun Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından başarıyla engellendiğini söyleyerek, "Güçlü savaş yeteneğine sahip Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin bundan sonra da düşmanın olası provokasyonlarına gereken yanıtı vereceğinden eminim" diye konuştu.

Azerbaycan Hava Kuvvetleri, 12 Kasım'da Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında Ermenistan ordusuna ait bir helikopteri, Azerbaycan mevzilerine hücum girişiminde bulunduğu gerekçesiyle düşürmüştü. - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycan'ın Ermenistan Helikopterini Düşürmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement