Azerbaycan Silah ve Mühimmatını Yeniliyor - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan Silah ve Mühimmatını Yeniliyor

Azerbaycan, Dağlık Karabağ'da Ermenistan'la yaşanan çatışmalarda kullanılan silah ve mühimmatın yerine yenilerini koyuyor.

04.05.2016 18:27  Güncelleme: 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Rusya ve diğer ülkelerden alınan çeşitli silah, araç ve mühimmatın ordunun kullanımına verildiği ifade edildi.

"CEPHE HATTINDA YERLEŞEN ASKERİ BİRLİKLERE TAKVİYE YAPILIYOR"

Açıklamada, cephe hattında yerleşen askeri birliklere takviye yapıldığı, uzun süreli savaş operasyonları için rezerv güçlerin oluşturulması yönünde çalışmaların devam ettirildiği de kaydedildi.

AZERBAYCAN ORDUSU KARŞI SALDIRI BAŞLATMIŞTI

Ermenistan ordusunun nisan ayı başında Azerbaycan sivil yerleşim birimlerini ateş altına almasının ardından, Azerbaycan ordusu da cephe hattında karşı saldırı başlatmıştı.

BAZI YERLEŞİM BİRİMLERİ İŞGALDEN KURTARILMIŞTI

Ağdere, Terter, Ağdam, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde başlatılan operasyonlarda, bazı stratejik bölge ve yerleşim birimleri işgalden kurtarılmıştı.

Azerbaycan Silah ve Mühimmatını Yeniliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycan Silah ve Mühimmatını Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TÜRK: Allah azerbaycan ve türkün yanında olsun ikiside hem ermenilere hemde türk düşmanlarına karşı savaşiyor 23 1 Yanıtla
  • Hem ondan hem bundan: Rusya her iki ülkeye silah satmış ve satmaya devam ediyor. OH ne ala onlar savaşın rusya para kazansın 12 0 Yanıtla
  • TR66: pkk is ermeni 11 0 Yanıtla

Advertisement