Azerbaycanlı Elnur, O Ses Türkiye'yi Salladı - Son Dakika
Komik - İlginç

Azerbaycanlı Elnur, O Ses Türkiye'yi Salladı

Azerbaycanlı Elnur, O Ses Türkiye\'yi Salladı

'O Ses Türkiye' yarışmasına Azerbaycan'dan katılan Elnur Huseynov, performansıyla hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri kendine hayran bıraktı.

02.12.2014 01:14  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarından yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne Azerbaycanlı Elnur Hüseyinov damga vurdu. Jürinin ayakta alkışladığı yarışmacı için Özkan Uğur "Bu sese şapka çıkarılır" derken Gökhan "Bitirmiş bu" yorumunda bulundu.

STÜDYO İNLEDİ

Aileden müzisyen olan Elnur Rusya'daki O Ses yarışmasından da davet aldığı halde ret yanıtı vererek Türkiye'ye gelmeyi seçmiş. "Burası canımdan" diyen Azerbaycanlı genç yarışmacı öyle bir müzik şovu sundu ki bütün stüdyo ayağa kalktı.

JÜRİ AĞZI AÇIK İZLEDİ

"Bir daha... Bir daha..." sesleri arasında Sertap Erener'in 'Aşk' şarkısını da okuyan Elnur, öyle bir çıkış yaptı ki jüriyi de ayağa kaldırdı. Özkan Uğur yarışmacıyı ayakta alkışlarken, Hadise ağzı açık izledi.


Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Komik - İlginç Azerbaycanlı Elnur, O Ses Türkiye'yi Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ben: Hiccc sevimli deyilsin ...haraketlerin ck yapmacik geliyo....ayrica o yarişmacinin sana gelmesine uzuldum bence ebru elnuru tasinamam yazik oldu 7 9 Yanıtla
  • Beji: Hewal ali ta baş ğabordo! 0 14 Yanıtla

Advertisement