Aziz Hoca rahatsızlanınca Ankara'ya getirildi - Son Dakika
Güncel

Aziz Hoca rahatsızlanınca Ankara'ya getirildi

Aziz Hoca rahatsızlanınca Ankara\'ya getirildi

Şanlıurfa'da Aziz hoca olarak bilinen Aziz Kutluay, Hac vazifesi yerine getirmek için gittiği Kutsal Topraklarda rahatsızlanınca uçakla Ankara'ya getirildi.

21.09.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfalı Abdulaziz Kutluay, Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gitti ancak orada aniden rahatsızlanan Kutluay ambulans uçakla Ankara'ya getirilerek tedavi altına alındı. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kutluay'ın anjiyo olacağı öğrenildi.

SUUDİ'DE TEDAVİ GÖRÜYORDU
Hac vazifesini eda etmek üzere Suudi Arabistan'da bulunan Abdulaziz Kutluay Hoca aniden rahatsızlandığı için hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Şanlıurfa'da "Aziz Hoca" olarak bilinen Abdulaziz Kutluay her yıl olduğu gibi bu yıl da Hac vazifesini eda etmek üzere Suudi Arabistan'da bulunuyordu. Sevenlerine ve ilk kez Hacca gidenlere Mekke ve Medine'de adeta mihmandarlık yapan Kutluay, bu kez mevcut Şeker Hastalığı nedeniyle fenalaştığı ve hastaneye sevk edildiği öğrenilmişti. Çok geçmeden Kutluay'ın durumundan dolayı endişe duyanları rahatlatacak açıklama Ayışığım Derneği yöneticilerinden Murat Deveci aracılığı ile gelmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Deveci, "Aziz hoca Mekke'de şeker hastalığına bağlı rahatsızlığından dolayı hastanede tedaviye alınmıştır şu an durumu gayet iyi sevenlerinin duasını bekliyor tüm dostlara duyurulur." dedi.Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Aziz Hoca rahatsızlanınca Ankara'ya getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement