Aziz Nesin Ölümünün 19.yılında Geleneksel Temmuz Pikniğinde Anılacak - Son Dakika
Güncel

Aziz Nesin Ölümünün 19.yılında Geleneksel Temmuz Pikniğinde Anılacak

Aziz Nesin, ölümünün 19. yılında, Nesin Vakfı bahçesinde düzenlenecek piknikle anılacak.

01.07.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Nesin, ölümünün 19. yılında, Nesin Vakfı bahçesinde düzenlenecek piknikle anılacak. Aziz Nesin'i sevenlerin ve Nesin Vakfı gönüllü destekçilerinin geleneksel hale getirdiği "Temmuz Pikniği", bu yıl 5 Temmuz Cumartesi günü Nesin Vakfı'nın Çatalca'daki bahçesinde düzenlenecek. Verilen bilgiye göre, Nesin Vakfı'nın bahçesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Aziz Nesin'i, şarkılar, türkülerle anmak isteyen; yiyeceğini-içeceğini, sazını-sözünü yanında getiren herkese açık olacak. Pikniğine katılmak isteyenler için Taksim AKM'nin önünden saat 12.00'de servis kaldırılacağı ve servisin 18:30'da tekrar İstanbul'a döneceği duyuruldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aziz Nesin Ölümünün 19.yılında Geleneksel Temmuz Pikniğinde Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement