Aziz Yeniay, Engelli Personelle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Aziz Yeniay, Engelli Personelle Buluştu

Aziz Yeniay, Engelli Personelle Buluştu

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla düzenlenen yemekte engelli personelle buluştu.

05.12.2013 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla düzenlenen yemekte engelli personelle buluştu. Engellilerin sorunlarını dinledi; çözüm önerileri sundu.

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Yaşam Sevinci Merkezi'nde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ile Enver Şengül'ün yanı sıra, birçok engelli belediye çalışanı katıldı.

'AB AYAĞI OLAN BİR PROJE'

Yemek boyunca çalışanlarıyla sohbet eden Aziz Yeniay, yeni belediye binasının 'Engelsiz Erişilebilirlik' sertifikasına sahip olacağının altını çizerek, 'Engelsiz Yaşam Kasabası'ndan da bahsetti. Yeniay, "2014'te startı verilecek olan bu proje, sadece ilçemize değil, tüm İstanbul'a hizmet edecek. Avrupa Birliği ayağı olan da çok mühim bir proje" dedi.

'ÇALIŞTAY KURUN VE BİZE ANLATIN'

Yeniay, engellilere hizmet sunma ve çözüm üretme konusunda da belediye personelinden, "Burada sizlere büyük iş düşüyor. Hem vatandaşlara hizmet üretmek hem de bu hassasiyete sahip insanlar olarak çözüm üretmek ve bizlere bildirmek zorundasınız. Bunu resmiyete dökün ve bir 'Çalıştay' kurun. Bir Başkan Yardımcımız da direkt sizinle alakadar olsun." Diyerek çalıştay yapılmasını önerdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aziz Yeniay, Engelli Personelle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement