Aziz Yıldırım, Arda İçin 5 Milyon Euroyu Gözden Çıkarmış - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Arda İçin 5 Milyon Euroyu Gözden Çıkarmış

Aziz Yıldırım'ın, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Arda Turan için kesenin ağzını açtığı ortaya çıktı.

13.07.2015 13:23  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar oynayamayacak olan Arda için, 5 aylığına 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı, Barça ve milli futbolcunun da bunu geri çevirdiği öğrenildi.

YILDIRIM'IN EN BÜYÜK HAYALİ ARDA

Robin van Persie, Nani, Kjaer, Fernandao... Fenerbahçe yaptığı müthiş transferlerle gündemi sarsarken, Aziz Yıldırım'ın başka bir bomba için harekete geçtiği öğrenildi. Başkanın son yıllardaki en büyük hayali, ezeli rakip Galatasaray'ın altyapısından yetişen Arda Turan'a Sarı-Lacivertli formayı giydirmek. Yıldırım'ın Arda'ya olan sevgisi ve onun da başkana olan saygısını bilmeyen yok. Yıldız futbolcunun Barcelona'ya transferinin ardından kendisini ilk tebrik edenlerden biri Fenerbahçe Kulübü olmuştu.

5 MİLYON EURO

Fanatik'te yer alan habere göre; Aziz Yıldırım, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Arda Turan için kesenin ağzını açtığı ortaya çıktı. "Arda gelsin, Fenerbahçe onun sigortası olur. Ben de buradayım. Gelsin bizde 5 ay forma giysin." diyen Aziz Yıldırım'ın, yıldız futbolcuya bu süre için 5 milyon Euro (15 milyon TL) ödemeyi gözden çıkardığı belirtildi. Başkanın bu hamlesinin bir diğer nedeni de Fenerbahçe ismini bir kez daha tüm dünyaya duyurmak istemesi.

BİR BAŞKA BAHARA KALDI

Başkan Yıldırım gözünü karartsa da bu planı hayata geçiremedi. Barcelona'nın, 41 milyon Euro (123 milyon TL) bonservis bedeli ödediği Arda Turan'ı riske atmamak için kiralık göndermeyi kesinlikle düşünmediği kaydedildi. Ayrıca Arda'nın da Fenerbahçe'ye sıcak bakmaması ve 5 ayı Barcelona'da idman yaparak geçirmek istemesi nedeniyle Aziz Yıldırım'ın hayali gerçekleşemedi.

Aziz Yıldırım, Arda İçin 5 Milyon Euroyu Gözden Çıkarmış

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Arda İçin 5 Milyon Euroyu Gözden Çıkarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • .......?: ARDANIN PARAYA İHTİYACI YOK,4 YILDIZLI,İTİBARLI VE KALİTELİ GALATASARAY YETER ONA 25 7 Yanıtla
  • adam adem: mal aziz arda gelmez ezik kulübe 23 9 Yanıtla
  • Nil: Şımarık Arda . Sanki çok iyi oyuncusun ya 7 24 Yanıtla
  • arda: Arda tam bır Galatasaraylı emre gibi kendini satmaz.. 24 4 Yanıtla
  • Muro: Arda 5 paund bile etmez 9 18 Yanıtla
  • Alanyalı: Yav GS ne büyük takımsın.Aziz ne yapacağnı şaşırdı.Arda senin şaibeli formanı hiç giyermi.emre mi sandınız siz Arda yı. 20 6 Yanıtla
  • gs yetistirir fb harcar: galatasaray kompleksi fenerlileri gebertecek 21 4 Yanıtla
  • ..: Arda Azize gs forması giydirir.. 22 3 Yanıtla
  • dogrucu davut: bu nasil bir ezikliktir.artik ben bile acimaya basladim su salak fb lilere 17 7 Yanıtla
  • arzu : Aziz sen rüyanda görürsün ardayı 21 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement