Aziz Yıldırım'dan Emre'ye Tavır - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Emre'ye Tavır

Aziz Yıldırım\'dan Emre\'ye Tavır

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu için yayımlanan teşekkür mektubunda Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun imzası yer aldı.

27.06.2015 15:59  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasında çok ilginç bir olay yaşandı! Sarı lacivertli kulüpten tecrübeli futbolcuya bir teşekkür mektubu gönderildi. Ancak mektupta Başkan Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun imzası yer aldı!

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu'na bir teşekkür mektubu gönderdi. Ancak mektubun Başkan Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmlut Uslu'nun imzasıyla gönderilmesi dikkat çekti.

Konuyla ilgili açıklama Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapıldı. Açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu'na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi."

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Emre'ye Tavır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • giresun: simdide ben dogustan basaksehirliyim dersin. karaktersiz. 46 4 Yanıtla
  • kendal: adamim emre 4 35 Yanıtla
  • minnos: fenere zarar verenler uzaklastirildi ne guzel 35 4 Yanıtla
  • Cılgın esmer: Emre kalmalıydı takım ıcınde hoca olur 3 33 Yanıtla
  • Savaş Işıksoy: Koyu gslıyım,çok kızdım emreye ancak futbol kariyeri ve kalitesi böyle bir sonu haketmiyordu...karakteri zayıf ve hırçın,gsaraya da çok büyük vefasızlık yaptı,1 kere bile gsaray demedi,hep daha önce oynadığım takım dedi durdu...eee men dakka dukka emre efendi ! 28 6 Yanıtla
  • ****GS STORE: Türkiye nin yetiştirdiği ender görülen efendiliği,saha içindeki örnek davranışları centilmenliği,rakibe saygısı ile Türk futbolunun yüzakı futbolcusu Emre seni sadece fenerli değil biz cimbomlular başta olmak üzere bütün Türkiye seviyoruz seni şimdiden özlemeye başladık büyük futbolcu adını altın harflerle yazdırdın bile 2 31 Yanıtla
  • kendal: adamim emre 4 27 Yanıtla
  • ülke sevdalısı: Cimbomun çocuğudur emre ülkemizin evladıdır her zaman seninleyiz 1 29 Yanıtla
  • stres emreyi bitirdi: Galatasaraydan vefasız biri gösterilerek (aslında yönetim hatalıydı) İntere transfer olması newcastle da yaşadığı sakatlıklar aşırı hırsı ve türkiye ortamının aşırı stresi emreyi inişli çıkışlı bir futbol yaşamı bitirdi efsane GS kadrodan sonra dağıldı yoksa süperdi.hocalarda yanlış mevkide oynattı köreltti çok teknikti aslında genede milli futbolcumuz hatası çok oldu ama ülkenin evladı sonuçta 29 1 Yanıtla
  • MURAT: FENER SENİN BABANIN YERİMİ COK BİLE KALDIN 22 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement