Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a İlk Tepki! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a İlk Tepki!

Aziz Yıldırım\'dan İsmail Kartal\'a İlk Tepki!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Torku Konyaspor beraberliği sonrası bu sezon ilk kez Teknik Direktör İsmail Kartal'a sert çıktı.

03.03.2015 07:38  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Torku Konyaspor deplasmanında alınan 1-1'lik sonuca çok sinirlendi, Teknik Direktör İsmail Kartal'a ilk kez tepki gösterdi.

"BÖYLE GİTMEZ, TAKIMA ÇEKİ DÜZEN VER"

Sezon başından bu yana Kartal'a her türlü desteği veren Başkan Yıldırım, dönüş yolunda hocası ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Takımın son iki haftada kaybettiği beş puan nedeniyle İsmail Kartal'a ilk kez sert çıkan Yıldırım'ın, Böyle gitmez. Takıma çeki düzen ver" dediği öğrenildi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor maçlarındaki puan kayıplarına rağmen Başkan Yıldırım teknik heyetin arkasında durmuş, şanssızlıktan yakınmıştı.Bu karşılaşmalarda takımın iyi futbol oynadığını ve kaçan goller sebebiyle puan kaybı yaşandığını düşünen Yıldırım'da, son Konyaspor maçındaki oyunun büyük hayal kırıklığı yarattığı belirtildi.

KİMSEYLE KONUŞMADI

Galatasaray derbisi öncesi takımın form durumunu beğenmeyen sarı-lacivertli kulübün başkanı, bunu net bir dille İsmail Kartal'a dönüş yolunda ifade etti. Başkan oynanan kötü futboldan dolayı tepkisini oyunculara da göstermiş ve uçakta kimseyle konuşmamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a İlk Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • şef: şu şikeci cinconu 8 mart 8lesek ne iyi olur inanınca oluyor 6 kasım örnektir 5 15 Yanıtla
  • MEHMET: Beter olun şikeciler 10 7 Yanıtla
  • Sezo: Vergi kacakcisi cincon taraftari dolmus yine siz önce soma icin yapilan sözde Yardim macinin paralarini cikarin ayip be cebe indirmekte nedemek 4 13 Yanıtla Kemal: Sen önce neden ödemeler ulaşmamış diye bir araştır koçum gazete ağzı ile konuşma boş boş 5 2
  • cemal: yaşa başkan ver ayarı ama merak etme bizim ölümüz yeter cincona 5 11 Yanıtla
  • tr: yoksa sıkarım topuklarına yada evinden aldırırım der aziz aman ismail hoca 13 3 Yanıtla
  • Amin!!!!!!!!!!!!!: Beter olun. . . . 10 3 Yanıtla
  • niye boyleki.: Buda fenerbahçe cumhuriyetinin tayyibi. bagiriyor, kukruyor, şekeri yukseliyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor, elemanlarinı, hakemleri tehdit ediyor aynisinin tıpkısı. 6 4 Yanıtla
  • Adalet: Me kadar biliyorsunuz, verilmeyenleri neden söylemediniz ilinize öyle geliyor değil mi kedicikler, Kadıköy'e bekleriz. 3 3 Yanıtla
  • Vdtgng: Şike şike cincona 8 martta 0 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Karadağ maçında doğru bir oyun sergilemeye çalışacaklarını ve gruptan çıkma adına büyük avantajları olduğunu belirtti. Oyuncuların performansı ve sakatlıklar hakkında da bilgi veren Buceschi, Karadağ ve Sırbistan maçlarına kazanmak için çıkacaklarını vurguladı. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak gördüklerini ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu ifade ettiler.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Advertisement