Aziz Yıldırım'dan Milli Eğitim Bakanı Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Milli Eğitim Bakanı Avcı'ya Ziyaret

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı makamında ziyaret etti.

29.04.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin sebebi ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hemen yanındaki Kenan Evren Lisesi arazisi olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu, asbaşkanlar Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Şekip Mosturoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı makamında ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün geçmişte yapılan anlaşma çerçevesinde tüm müeyyidelerini yerine getirmesine rağmen halen kulübe devredilmeyen Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hemen yanındaki Kenan Evren Lisesi arazisinin konuşulduğu öğrenildi.

Görüşme sonrası çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Toplantıya geldik ve bu konularla ilgili sonra görüşeceğiz. Çok geniş bir açıklama yapacağız" dedi.

Bu sırada görüntü alınmasını engelleyen korumalarla basın mensupları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Milli Eğitim Bakanı Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement