Aziz Yıldırım'dan Son Uyarı! "Külahları Değişiriz" - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Son Uyarı! "Külahları Değişiriz"

Aziz Yıldırım\'dan Son Uyarı! "Külahları Değişiriz"

Samandıra'ya çıkarma yapan Aziz Yıldırım son sözünü söyledi: "Beraberliği kabul etmiyorum.

05.12.2014 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de üst üste gelen Bursa ve Eskişehir beraberliği sonrası kaçan liderlik Başkan Aziz Yıldırım'ı kızdırdı. Önceki gün Samandıra'da futbolcularla bir toplantı yapan Başkan, Balıkesir maçı öncesi kısa ve net konuştu. Süper Lig'in yeni ekibi karşısında galibiyetten başka sonuç istemediğinin altını çizen Başkan Yıldırım şöyle konuştu: "Bırakın mağlubiyeti beraberlikle bile dönseniz külahları değişiriz. Sizden 3 puan istiyorum. Gidin, mücadele edin savaşın ve galip gelin."

AKLINIZ VE KALBİNİZLE

Teknik direktör İsmail Kartal ise dün antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Kartal, "Aklınızı ve kalbinizi takıma vermenizi istiyorum. Mümkün olduğu kadar da coşkulu oynayın. Orta alanda daha fazla pas yaparak, rakibin presini kırmalıyız. Balıkesir'de teknik heyet değişti. Değişimler her takıma olumlu yansır. Bunu unutmayın ve mücadelenizi ona göre yapın" diye konuştu.

DAHA ÇOK KOŞMALIYIZ

Toplantının ardından bir durum değerlendirmesi yapan futbolcular, "Biz bu değiliz. İstenilen seviyeye çıkmak ve toparlanmak bizim elimizde. Balıkesir deplasmanında galibiyetle çıkışa geçmeliyiz. Daha fazla koşup mücadele etmeliyiz" fikrinde birleşti.

(Sabah)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Son Uyarı! 'Külahları Değişiriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement