Aziz Yıldırım Dedikodulara Fena Köpürdü: İşimize Karışmayın - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Dedikodulara Fena Köpürdü: İşimize Karışmayın

Aziz Yıldırım Dedikodulara Fena Köpürdü: İşimize Karışmayın

Aziz Yıldırım bayramlaşma töreninde gazetecilere tepki göstererek: 'Olmayan şeyleri insanların beynine sokuyorsunuz. İşimize karışmayın' dedi.

31.07.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı, bayramlaşma töreninde gazetecilere tepki göstererek, "Olmayan şeyleri insanların beynine sokuyorsunuz. Kulübün içişlerine karışıyorsunuz. Biz deklare etmedikten sonra böyle şeyler yazamazsınız" dedi. Fenerbahçe'deki bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer açıklamaları damga vurdu. Basında yer alan haberlere sert çıkan Yıldırım, "Bakın Türkçe konuşuyorum. Transfer yapmayacağız diyoruz. Ama hala yazıyorsunuz. Fenerbahçe oyuncu almayacak. Almayacağı için de satmayacaktır" diyerek tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Yıldırım, "Emenike gidiyor, Sow satılıyor diye yazıyorsunuz. Kimsenin bir yere gittiği yok. Zaten gidemezler. Hiçbir oyuncumuz için gelen resmi bir teklif yok" ifadesini kullandı. Bu haberlerin tamamen camianın huzurunu bozmaya yönelik olduğunu öne süren Başkan Yıldırım, "Olmayan şeyleri insanların beynine sokuyorsunuz. Kulübün içişlerine karışıyorsunuz. Biz deklare etmedikten sonra böyle şeyler yazamazsınız. Artık rica ediyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Basın mensupları isyan etti

Kadroda düşünülmeyen Cristian ve Holmen'le ilgili görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Aziz Yıldırım, "Bunun dışında hiçbir çalışmamız yok" diyerek iddialara nokta koydu. Ancak Başkan Yıldırım'ın haklı olarak nitelendirdiği bu şikayetlerine rağmen Fenerbahçe'nin Cenk Şahin'le ilgili transfer çalışmaları herkes tarafından biliniyor. Kulüp yetkilileri bu konuda medyaya bilgi verirken başkanın bu tepkisini anlamsız bulan basın mensupları da, "Aziz Yıldırım en başından beri Diego'dan başka oyuncu almayacağız diyor. Ama Fenerbahçe, Başakşehir'den Cenk Şahin'i almak için sürekli farklı teklifler yapıyor. Bunun dışında yabancı medya organları da Fenerbahçe'nin temas kurduğu oyuncularla ilgili haber yapıyor. Sow ve Emenike'nin adı manşetlerden düşmüyor. Bu haberleri biz uydurmuyoruz" diyerek Yıldırım'a tepki gösterdi.

M.EMİN ULUÇ

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Dedikodulara Fena Köpürdü: İşimize Karışmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement