Aziz Yıldırım: "Devlet Yeniden Yargılamaya Başladığında Her Şey Ortaya Çıkacak" - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım: "Devlet Yeniden Yargılamaya Başladığında Her Şey Ortaya Çıkacak"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak" derken, bazı gazeteciler ve yorumcular için dışı haber yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

07.10.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak" derken, bazı gazeteciler ve yorumcular için dışı haber yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

"Şike davası"nda yeniden yargılama olacağını hatırlatan Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak. Herkes de mahkemede olacak. Basın da orada olacak. Herkes oraya gelecek, doğruları ve bildiklerini anlatacak. Öyle yalan konuşmak yok. Ortaya bir şey atıp, öyle yapmıştır diye konuşanlar, hakim ve savcının karşısına çıkınca öyle söylemiyor. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yapılanları mezara kadar unutmam. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız, yapan kişileri de unutmam, herkes ile kanun önünde hesaplaşacağız, az kaldı" diye konuştu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ FARUK ILGAZ TESİSLERİ'NDE YAPILDI

Bu arada Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen Fenerbahçe'nin bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, kadın ve erkek basketbol takımları, kadın voleybol takımı, amatör sporcular ile altyapıdaki oyuncular da katıldı.

Salona girdiğinde alkışlarla karşılanan başkan Yıldırım, sporcularla tek tek ilgilenerek bayramlaştı.

Öte yandan bayramlaşma töreni sırasında salona üzerinde "Sn. Başkan, 16 şerefli yıl kutlu olsun. Hedef 1 milyon üye" yazılı pasta getirildi. Aziz Yıldırım pastayı, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'e kestirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım: 'Devlet Yeniden Yargılamaya Başladığında Her Şey Ortaya Çıkacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement