Aziz Yıldırım Döneminde 427 Kupa - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Döneminde 427 Kupa

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, amatör branşlara yaptığı yatırım ve verdiği destekle ciddi başarılara zemin hazırladı.

22.04.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker’in Euroleague’de Final Four’a yükselerek elde ettiği başarının ardından Aziz Yıldırım döneminde yapılan yatırım ve çalışmaların meyveleri ortaya çıktı.

15 Şubat 1998’de başkan olduktan sonra stat ve amatör branşlara özel olarak değindiğini her fırsatta dile getiren Başkan Yıldırım, 17 yıllık süreçte bu alanda ciddi başarıların kazanılmasına zemin hazırladı.

Tesisleşme ve sportif sonuç bakımından her geçen sezon gelişen amatör şubeler, elde edilen bu noktayla zirve yaptı. Dereağzı Tesisleri’nin modernleşmesi ve Ülker Sports Arena’nın inşa edilmesiyle kulübe önemli değerler katan Yıldırım döneminde futbol harici basketbol, voleybol, boks, masa tenisi, kürek, yüzme, yelken ve atletizimde toplam 427 kupa kazandı.

Bunun dışında Avrupa’da, Olimpiyatlar’da ve Dünya Şampiyonaları’nda şampiyon sporcular yetiştiren sarı-lacivertliler Türkiye’nin hatta Avrupa’nın bu süreçteki en aktif ve başarılı takımı oldu.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Döneminde 427 Kupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement