Aziz Yıldırım, Futbol İmamlarını İşaret Etmiş - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Futbol İmamlarını İşaret Etmiş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Şike davasından daha büyük çapta olaylar söz konusu olacak." sözleriyle FETÖ'nün futbol imamlarını işaret ettiği iddia edildi.

19.11.2016 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım, 2009 yılında FETÖ'nün TSK içindeki yapılanmasını ortaya koyarak tutuklanan, daha sonra ise serbest kalan Eski Hava Kuvvetleri Savcısı Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok'un açıklamaları hakkında yorumda bulundu.

Yıldırım, "Ben bir tek şunu söyleyeceğim: 5. Daire Başkanı ne diyor? İşte şu zat. İsmini ben söylemeyeyim. O zat seçildi ve davayı bizim aleyhimize onayladı diyor. O zat nerede şimdi? Yine görevinin başında. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Daha çok şey var. Öyle şeyler var ki; bakın çok samimi söylüyorum. Kamuoyunun bilmediği, yetkililerin bildiği bazı olaylar var. Sporda şike davasından daha büyük çapta olay olabilecek bazı gelişmeler söz konusu. Onlar açıklandığı zaman zaten herkes şaşırıp kalacak yani. Onun için biraz daha bekleyin, sabredin her şey ortaya çıkacak yani" dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ ELE GEÇİRECEKLERDİ"

Yıldırım'ın bu demeci merak uyandırırken, açıklamanın altında FETÖ'nün futbol imamlarının yattığı ve başkanın bunları işaret ettiği öğrenildi. Yıldırım'ın sporun içindeki imamların ortaya çıkacağını ve elde edilecek olan belgelerden nelerin çıkacağını belirttiği kaydedildi. Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi ele geçirmek isteyen FETÖ'nün buna yönelik çalışmalar yaparken spordaki imamlarını kullandığını ve bunların yakında ortaya çıkacağını ifade ettiği kaydedildi. Başkanın futbol içindeki çok önemli isimlerin ortaya çıkacağını belirttiği, bunların içinde kulüp yöneticilerinin, teknik direktörlerin de bulunabileceği belirtildi. Yıldırım'ın Galatasaray derbisine az bir zaman kala bu açıklamayı yapmasının nedenlerinden birinin de rakibin FETÖ ile ilişki içinde olan futbolcularına dikkat çekmek amacıyla olduğu da kaydedildi. Başkan Yıldırım'ın futbolda ve federasyonda ortaya çıkacak bir çok olayı şimdiden işaret ettiği belirtildi.

(Yeni Şafak)

Aziz Yıldırım, Futbol İmamlarını İşaret Etmiş

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Futbol İmamlarını İşaret Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement