Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'ün Doktorunu Aramış: O Sahtekara İnanmayın - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'ün Doktorunu Aramış: O Sahtekara İnanmayın

Gökhan'ın takımdan ayrılma sebebinin Aziz Yıldırım'ın kaburga kırığına inanmayarak başka doktora göndermesi, sonrasında ise "O sahtekara inanmayın" demesi ortaya çıktı.

27.06.2016 11:53  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasındaki iplerin kopmasının en büyük nedeninin Aziz Yıldırım'ın Gökhan hakkındaki sözleri olduğu ortaya çıktı. Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrıldığını bir basın bülteni ile açıklamıştı. O bültende "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir" demişti.

İĞNEYLE ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Gökhan Gönül kaburgası kırık olmasına rağmen bazı maçlarda forma giyememiş bazı maçlara ise iğne tedavisi ile çıkmıştı. İşte tam bu dönemde Aziz Yıldırım ve Gökhan Gönül arasında çok ilginç bir diyalog yaşanır.

"O SAHTEKÂRÂ İNANMAYIN"

Başkan Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ün kaburgası kırıldığında oyuncuya inanmaz ve Gökhan'ı kulüp doktoru dışında başka bir doktora yollar. Gökhan doktora muayene olduğu sırada ise Aziz Yıldırım doktoru arar ve "O sahtekârâ sakın inanmayın" der. Bu konuşmayı duyan Gökhan Gönül oldukça üzülür ve sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasında bu olayın etkisi büyük olur.

(Sporcope)

Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül\'ün Doktorunu Aramış: O Sahtekara İnanmayın

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'ün Doktorunu Aramış: O Sahtekara İnanmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement