Aziz Yıldırım Hakkında Hakaret Soruşturması Açıldı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Hakkında Hakaret Soruşturması Açıldı

Aziz Yıldırım Hakkında Hakaret Soruşturması Açıldı

Savcı Mustafa Şeran, Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında kamu görevlileri ile G.Saray taraftarına hakaretten soruşturma başlattı.

27.05.2016 13:06  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye çalışılan bir Fenerbahçe yöneticisi hakkında, dün akşam Antalya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde tribünde kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

KÜFÜR TARTIŞMASI

Antalya'da dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'in 1-0 mağlubiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı tribündeki savcılar arasında 'küfür' nedeniyle tartışma çıktı. Kendisine küfür edildiği gerekçesiyle kızıp tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'a, tribünde bulunan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz ile Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can müdahale etti. Açıkgöz ile Can, küfürlerden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

KENDİSİNE MÜDAHALE EDEN SAVCILARA TEPKİ GÖSTERDİ

Antalya'da Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran da Yıldırım'a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını, sakin olması gerektiğini söyledi. İddiaya göre Başkan Yıldırım, kendisine müdahale eden savcılara da tepki gösterdi.

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran, Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye çalışılan bir Fenerbahçe yöneticisi hakkında, kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaretten soruşturma başlattı.













Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Hakkında Hakaret Soruşturması Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • : Acil tedavi edilmesi gerekiyo bu adamın heryerde herkeze saldırıyo 8 1 Yanıtla
  • niyazi haci: Takim yenildikce bu rezil ortalığı karıştırıp dikkatleri dağıtıp fb taraftarına yenilgiyi unutturuyo vede hep başrol oynayarak bir taşla iki kuş vuruyor.. 5 1 Yanıtla
  • Dermansız.: Aziz kafayı yedi,hiç bir hekim,hiç bir ilaç derman olmaz derdine artık,salıverin dağlara gitsin veya olmadı,vur gitsin acıların çocuğu Azizi 2 1 Yanıtla
  • sakaryalı: işimiz gücümüz kalmamış,nelerle uğraşıyoruz. 0 1 Yanıtla
  • sakaryalı: hiç işimiz gücümüz yok.nelerle uğraşıyoruz. 0 1 Yanıtla
  • dağıstanlı: hepinize aziz baba yeter ulan 0 0 Yanıtla

Advertisement