Aziz Yıldırım'ın Şampiyonlar Ligi Hediyesi Robben - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın Şampiyonlar Ligi Hediyesi Robben

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Devler Ligi'nde gruplara kalınması halinde Arien Robben'i transfer etme kararı aldı.

16.07.2015 09:38  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunu Nani, Robin Van Persie gibi dünya yıldızlarıyla güçlendiren Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Devler Ligi'nde gruplara kalınması halinde Arien Robben'i transfer etme kararı aldı. Sarı lacivertliler Bayern Münih ile pazarlığa oturacak, Hollandalı yıldızı alıp yüzyılın kadrosunu kuracak.

DEVLER LİGİ HEDİYESİ ROBBEN

Kombine satışı, stadın isim hakkı ve forma reklamı ile bugüne kadar görülmemiş bir geliri hedefleyen Fenerbahçe gerçek bombayı patlatmak için Şampiyonlar Ligi'ni bekliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Teknik Direktör Pereira ile yaptığı görüşmede "Eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalalım sana Robben'i alacağım." dediği ortaya çıktı.

BAYERN SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe gruplara kalması halinde Sarı-Lacivertli yönetim Hollandalı yıldız Robben'i alacak ve yüzyılın kadrosunu kuracak. Bayern Münih'i Robben'i satmaya sıcak baktığı ve ciddi bir teklif gelmesi halinde Hollandalı yıldızı satacağı ifade edildi.

VAN PERSİE KADAR ÜCRET ALIYOR

Robben'in yıllık maliyetinin Van Persie gibi olduğu ortaya çıktı. Hollandalı yıldızın yıllık 5-5.5 milyon Euro gibi bir rakama gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Van Persie'nin bonservisini 4.7 milyon Euro'ya alan Sarı-Lacivertli yönetimin Robben için bu paranın üstünde bir rakamı gözden çıkardığı ifade edildi. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın Sarı- Lacivertli teknik heyete "Önce gruplara kalalım. Gerisini siz bana bırakın." dediği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Dünyanın en önemli yıldızları arasında yer alan Arjen Robben'in kulübü Bayern Münih'le 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Alman devinin Shakhtar'dan Douglas Costa transferi sonrası Hollandalı yıldızla yollarını ayırabileceği öne sürülüyor.

Kaynak: Fotomaç

Aziz Yıldırım\'ın Şampiyonlar Ligi Hediyesi Robben

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Şampiyonlar Ligi Hediyesi Robben - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Kürt fenerli: Robenin kiralini almis Roben Tipis Tipis gelir hoydonk kuyt pörsi teminat haciz külübü degiliz cematin kurban paralarini da beklemiyoruz muhaaaaaa hoca efendikte de yardim almiyoruz 47 73 Yanıtla
  • paris: Feneri komple satsan alamazsin bu adami cunku fener ilk turda elenir 64 38 Yanıtla
  • as: boş 1 60 Yanıtla
  • partytreff point: Tranferi şike bahçe yapar..şampiyon GALASARAY olur..bu gerçek hiç değişmez. 12 23 Yanıtla
  • partytreff point: Tranferi şike bahçe yapar..şampiyon GALASARAY olur..bu gerçek hiç değişmez. 9 20 Yanıtla
  • LEVENT: Başkan robeni de getir bi 4 yıl daha sana... 5 20 Yanıtla
  • Emre: Uyuma Galatasaray gerçi bizim Sabrimiz var bu sene Avrupa fener iş yapar Galatasaray ilk maçta elenir bu kadro hiç bişey yapamaz Galatasaray 13 10 Yanıtla
  • hakkan: tekrar eleneceksin fenerbahçe. her sene oldugu gibi bu senede yine katilim payini galatasaray alacak. sen tekrar avcunu yalayıp öylece bakacaksin.. 8 15 Yanıtla
  • Uzaylı füzeatar: bu azize bahçe fazla sallamaya başladı. .yakında topu diker..yakındır timarhaneye 5 16 Yanıtla
  • arda: ulan bos bos atiyonuz yine robben kim fener kim, fener anca ezikleri alir. 8 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement