Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs'ında Başkanlığa Tekrar Aday Olacak - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs'ında Başkanlığa Tekrar Aday Olacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs'ta yapılacak kongrede yeni yönetimle birlikte tekrar başkanlığa aday olmayı düşünüyor.

04.04.2017 14:05  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın 2018 Mayıs ayında başkanlığa yeniden aday olma ihtimali de aynen Ali Koç'un olduğu gibi; yüzde 80...

Aziz Yıldırım'ın eylem planı ise yönetim kuruluna küçük dokunuşlar yaparak, delegelerin karşısına çıkmak. Uzun yıllardır beraber çalıştığı bazı isimlerle yollarını ayırarak, yeni ve farklı yüzlerle yola devam etmeyi planlıyor. Hatta bunun için görüşmelerde bulunuyor. Yıldırım'ın gelecekte başkan olarak görmek istediği bir iki ismi de yeni yönetim kurulu listesine yazacağı konuşuluyor.

ÜÇ GÖZDESİ: MURAT VARGI, ERGÜN ÖZDEN VE FERİT ŞAHENK

Aziz Yıldırım'ın 2018 Mayıs'ında kurmak istediği yönetim kuruluna almak istediği üç isim var: Ferit Şahenk, Murat Vargı ve Ergün Özden... bu üç isimle çeşitli zamanlarda görüşmeler yapan ve yönetim kurulu üyeliğine davet eden Yıldırım bu kez çok daha gür bir sesle üç ismi yönetimine almak istiyor.

Fenerbahçe'ye hizmet etmek için illa başkan olmak gerekmediğini kendisinin de Metin Aşık'ın yönetim kurulunda futbol şubesi sorumlusu olduğunu hatırlatıyor. Yıldırım, Şahenk'e basketbolu, Vargı'ya futbolu, Özden'e ise asbaşkanlığı teklif ettiği camia içinde sürekli olarak dillendirilen dedikodular arasında.

(Fotospor)

Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs\'ında Başkanlığa Tekrar Aday Olacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs'ında Başkanlığa Tekrar Aday Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement