Aziz Yıldırım Lucescu'yu İstiyor! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Lucescu'yu İstiyor!

Başkan Aziz Yıldırım geleceğin Fenerbahçe'sini kurmak için düğmeye bastı.

12.05.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı lacivertliler, sezonu şampiyon bitirip 4. yıldızı takmanın hesaplarını yaparken, bir yandan da 31 Mayıs'taki başkanlık seçimine hazırlanıyor.

15 Şubat 1998 tarihinden bu yana başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım, kongrede tekrar aday olacak. Yeni ve genç bir takım kurmanın planlarını yapan Yıldırım bunun yanında 2018 yılında görevden ayrılırken her dalda şampiyon ver borçsuz bir Fenerbahçe bırakmak istiyor. İşte bu doğrultuıda çalışmalarına yön veren Yıldırım'ın planı da şu şekilde oluştu:

Mircea Lucescu

Aziz Yıldırım'ın teknik direktör olarak bir numaralı adayı Mircea Lucescu... Rumen teknik adamı takımın başına getirmek isteyen Yıldırım, iki alternatif ismi daha gizli tutuyor. Bu arada yeni sezon için İsmail Kartal'ı sportif direktörlüğe getirip onore etmeyi düşünen Yıldırım, ayrıca genç teknik adamı izleme komitesinin başına getirmeyi planlıyor.

İki dünya yıldızı ve Dante

Aziz Yıldırım'ın en büyük hedeflerinden biri de ses getirecek iki dünya yıldızını transfer etmek... Dünyanın dikkatini çekmek isteyen Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi halinde de başarının gelmesi için kesenin ağzını açacak ve transfer bombalarını arka arkaya patlatacak. Bu iki yıldızın yanı sıra Bayern Münih'te 2,5 milyon euroya oynayanfakat forma şansı bulamayan Brezilyalı milli stoper Dante, Alves'in yerine imza attırılmak istenen gözdelerden...

Genç yetenek 'Gabigol'

Dünya yıldızlarının yanı sıra gelecek vaadedengenç oyuncuları da kadroya katmak isteyen Aziz Yıldırım'ın en büyük hedefi geleceğin Alex'i olarak gösterilen "Gabigol" lakaplıGabriel Barbosa Almeida... Brezilya'da Santos'ta oynayan 19 yaşındaki oyuncu izleme komitesinin raporuyla alınacak. Gabigol'ün yanı sıra bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Suleymane Oulare'nin Club Brugge'deki 19 yaşındaki oğlu golcü oğlu Mamadou Obbi Oulare de listede...

Ozan ve Şener...

Türkiye'den de bazı oyuncuları gözüne kestiren Aziz Yıldırım'ın öncelikli hedefi Bursaspor'da yıldızları parlayan orta saha oyuncusu Ozan Tufan ve sağ bek Şener Özbayraklı... 20 yaşındaki Ozan ve 25 yaşındaki Şener için nabız yoklayan Yıldırım, iki oyuncunun transfer edilmesi için temaslara şimdiden başladı. Ozan ve Şener'in alınması için ne gerekiyorsa yapılacak.

Feridun Niğdelioğlu - Habertürk

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Lucescu'yu İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement