Fenerbahçe Sakarya Şubesinin Bir Milyon Üye Projesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Sakarya Şubesinin Bir Milyon Üye Projesi Tanıtım Toplantısı

Fenerbahçe Sakarya Şubesinin Bir Milyon Üye Projesi Tanıtım Toplantısı

Fenerbahçe Sakarya Şubesinin "bir milyon üye projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.

26.09.2014 22:58  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya/ DHA

Fenerbahçe Sakarya Şubesi'nin "1 milyon üye projesi" tanıtım toplantısı yapıldı. Organizasyona, Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Doğan, takım menajeri Hasan Çetinkaya, kaleci Erten Ersu ile futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ve Hakan Çinemre, Fenerbahçe Sakarya Şubesi Başkanı Zeki Bostancıoğlu ile şube üyeleri katıldı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın alkışlar eşliğinde katıldığı gece, Sakarya Şubesi Başkanı Zeki Bostancıoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Ardından söz alan Mithat Yenigün, 1 milyon üye projesinin önemine değindi.

Yenigün, "Soma faciası nedeniyle ile ertelediğimiz şampiyonluk kutlamasını bu gece 1 milyon üye tanıtım toplantısı ile beraber yapıyoruz. Öncelikle şampiyonluğumuzun camiamıza hayırlı olmasını ve nice şampiyonluklar yaşamayı diliyorum. Sevgili Fenerbahçeliler, her geçen gün hepimizin görevi artıyor. Her Fenerbahçelinin mutlaka yapacağı hizmetler vardır. Başkanımızın ortaya koyduğu son projemiz, 1 milyon üye projesi. Bu çok büyük proje. Hepimizin çalışmasına ihtiyaç vardır. Hepimizin bu projeye katkı vermesi gerekir. Fenerbahçe'yi çok daha yüce noktalara taşıyacağız. Derneklerimiz vasıtasıyla bu projemizi hayata geçiriyoruz. Şimdilik kuruluş izni verdiğimiz 24 derneğimiz bu hizmete devam ediyor. Bunu her geçen gün arttıracağız. Bu ilk derneklerimizin çok güzel örnek çalışma yapması ve gelecek derneklere de örnek teşkil etmesi gerekiyor. 1 milyon üye projemizde güzel yol alırsak hiç kimse Fenerbahçe'yi yıkamayacaktır. Her gün sizlerden güzel haberler bekliyoruz" dedi.

Mithat Yenigün'ün konuşmasının ardından Aziz Yıldırım, sözlerine Fenerbahçe ile Sakarya arasındaki tarihi bağa değinerek başladı. Ardından yapılan çalışmalara ve projelere değinen Başkan Aziz Yıldırım, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM: "YENİ ÜYELERİN KULÜBÜMÜZE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM"

"Değerli misafirler, hepinize iyi akşamlar. Aslında Sakarya ile Fenerbahçe'nin geçmiş yılardan beri beraberliği çok olmuştur. Sapanca'da biliyorsunuz, kürek tesislerimiz var. Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonundaki 103 gollü önemli şampiyonluğunda, Sakarya'dan transfer ettiğimiz Oğuz, Aykut, Serdar ve Turanlı takımımız var. Hepsi buranın çocukları. Sakarya geçmişte sporun içinde olan sporu Türkiye'de yayan kulüplerden biriydi. Şuanda tabi durumu iyi değil. Ama inanıyorum ki Fenerbahçe'nin burada açacağı şube ile beraber, sayın başkan ve arkadaşları ile beraber; burada Fenerbahçe'nin altyapısına ve sonrada üste çıkarabileceğimiz sporcuları; yalnız futbol olarak bakmıyoruz. Kürek olarak, basketbol, voleybol her türlü branş da, buradan sporcuların Fenerbahçe bünyesinde Türk milli takımına kadar ulaşmalarını ve Türkiye'de ve dünyada Fenerbahçe ve milli takımlarımızı temsil etmesini arzu ediyoruz. Bunun için yeni bir proje başlattık. Bu projede spor okullarından başlayarak çocuklarımızı takip etmek, onları fiziksel olarak aynı zamanda da mantalite olarak geleceğe hazırlamak için projeler yapacağız. Buradaki en büyük görev sayın başkana ve buradaki arkadaşlarımıza düşüyor. Bizler de onlara destek olacağız. Burada Fenerbahçeliler evi yapacağız. Bu evi Kulübümüz yapacak. Arazisi ve her şeyi Fenerbahçe'ye ait olacak. Ömür boyu da Fenerbahçeliler burayı kullanacaklar. Burada havuz olacak, tenis kortu olacak. Onun yanında hepimizin beraber olacağı salonlar olacak. İnşallah kısa zamanda yaparız sizlerin desteklerinizle. Bu akşam burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Yeni üyelerinde kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından yeni kongre üyeleri sahneye davet edildi. Başkan Aziz Yıldırım, üyelerle yakından ilgilendi ve tek tek sohbet etti. Yeni kongre üyelerine rozetlerini takan Yıldırım, yeni sezon formalarından da hediye etti.

Sakarya Şubesi Başkanı Zeki Bostancıoğlu da Yıldırım'a iplikten yapılmış portre resmini, Mithat Yenigün'e ve futbolculara da üzerinde 19. Şampiyonluk Yazılı saat takdim etti.

Renkli görüntülere sahne olan gecenin sonunda pasta kesildi ve havai fişekler patlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Sakarya Şubesinin Bir Milyon Üye Projesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı
    17:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini sokakta silahla vurarak öldüren zanlı, tutuklandı. Vedat G., Terzialiler Mahallesi'nde karşılaştığı eşi Neşe G. ile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine silahını çekerek ateş etmişti. Neşe G. olay yerinde hayatını kaybederken, Vedat G. polisin ikna çabaları sonucu silahını bırakarak gözaltına alındı.

  • Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı
    17:27 Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı

    Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, S.D. idaresindeki 37 HD 864 plakalı otomobil, Yolçatı mevkisinde şarampole devrildikten sonra elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karakoçan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı
    17:26 Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı

    Mersin'in Mut ilçesinde, hafif ticari araç ve ambulansın çarpışması sonucu araçlarda hasar oluştu. Kazada yaralanan ambulans sürücüsü başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    17:26 Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından takibe alınan M.G.C, Çeştepe Mahallesi'nde yakalandı. Şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 50 gram sentetik uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca M.G.C'nin gasp ve adam yaralama suçlarından da arandığı belirlendi.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor
    17:26 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği açılışlarda gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmanın önemine vurgu yaptı. Erbaş, gençlerin geleceğin en büyük zenginliği olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ülkenin her şehrinde gençleri desteklemek için çalıştıklarını ifade etti. Açılışlarda yapılan konuşmalarda gençlerin camilere ve gençlik merkezlerine yönlendirilmesi, değerlerin öğrenilmesi ve vatan sevgisinin geliştirilmesi vurgulandı.

  • Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı
    17:25 Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı

    Konya'nın Akşehir ilçesinde avukatı silahla yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, Mersin'e kaçmışlardı ve güvenlik kamera kayıtları ve araç plakası sayesinde yakalandılar.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Togg'u kullanarak yeni yolu açtı
    17:25 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Togg'u kullanarak yeni yolu açtı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde yapılan yeni yolun açılışında Togg'u kullandı. Yapılan açıklamada, projenin kent ulaşımına önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Martı TAG davası ertelendi
    17:25 Martı TAG davası ertelendi

    Martı TAG'a yöneltilen 'yasa dışı taşımacılık' suçlamasıyla açılan dava, bilirkişi raporunun henüz hazırlanmaması nedeniyle ertelendi. Duruşmada, mahkeme tarafından bir sonraki duruşmanın 19 Temmuz'da yapılmasına karar verildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası temsilcisi Eyüp Aksu, eksik raporun tamamlanmasının ardından davayı kazanacaklarını belirtti ve Türk adaletine güvendiklerini ifade etti.


Advertisement