Aziz Yıldırım Samandıra'da !.. - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım Samandıra'da !..

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Samandıra'da futbolculara bir konuşma yaparak derbi maçta başarılar diledi.

18.04.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Samandıra'da futbolculara bir konuşma yaparak derbi maçta başarılar diledi.

Aziz Yıldırım, bu sabah yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ile birlikte Fenerbahçe'nin Samandıra'daki antrenmanına gitti. Futbolcularla konuşmalar yapıldı.

Yargıtay'ın itirazı reddetmesi sonrası hangi yollara başvuracağı merakla beklenen Yıldırım, derbi maçla ilgili inancını dile getirdi ve oyunculara kazanacaklarına inandığını, kendilerinin de inanmasını söyledi. İlhan Ekşioğlu ile birlikte futbolculardan iyi futbolla kazanmalarını isteyen Aziz Yıldırım'ın son olarak "hakkınızı helal edin" dediği ve bunun olası bir veda anlamına gelebileceği şeklinde yorumlandı.

Son zamanlarda sıkça bir araya gelen Aziz Yıldırım ile futbolcuların buluşmasını kaptanlardan Emre Belözoğlu; "Baba ve Oğulları bir arada" şeklinde dillendiriyor.

UD (UD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım Samandıra'da !.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement