Aziz Yıldırım, Şube Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Şube Açılışına Katıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesi'nin açılışına katıldı.

15.09.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,  Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesi'nin açılışına katıldı.

Fatih'te yapılan törenle faaliyete geçen şubenin açılışında Yıldırım'ın yanı sıra Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ile şubenin başkanı Yahya Uğur yer aldı.

Sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşma yapan Aziz Yıldırım, şubenin Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Beni 'efsane' diye çağırdılar kürsüye. Bu lafa takılıyorum. Kimse efsane değil. Görevimizi yapıyoruz. Fenerbahçe büyüyor. 1 Milyon Üye projesi çok iyi gidiyor. Yandex de Fenerbahçelilerin katkısıyla daha iyi gidecek. Biz Fenerbahçelilerin bir ayrıcalığı var. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. Ülkenin bu zor günlerinde daima dayanışma içinde bu ülke için ne gerekirse yaptık ve yapacağız. Fenerbahçe inşallah daha çok şube açar ve ülkenin kaderinde rol oynayacak noktalara gelir."

Fatih Belediye Başkanı Demir ise Fenerbahçe'nin ülkenin tarihi çınarlarından biri olduğunu vurgulayarak, ilçelerinde böyle bir şubenin açılmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Konuşmaların sonunda, 1909 yılında Ermeni bestekar Krikor Sinanyan'ın Fenerbahçe için yazdığı marşın notalarının yer aldığı portre Aziz Yıldırım'a takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Şube Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement