Aziz Yıldırım: Trabzonspor Teklifi Kabul Etmedi, Mehmet Ekici Trabzonspor'un Oyuncusudur - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Trabzonspor Teklifi Kabul Etmedi, Mehmet Ekici Trabzonspor'un Oyuncusudur

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici transferiyle ilgili "2 milyon Euro teklif ettik, kabul etmediler. Mehmet Ekici şu anda Trabzonspor'un oyuncusudur." dedi.

15.01.2017 22:00  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici görüşmelerine açıklık getirdi. Aatıf'ın gitmek istememesiyle transferin şu anda askıya alındığını söyleyen sarı-lacivertlilerin başkanı transfer ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Mehmet Ekici görüşmelerinde Trabzonspor ile Aatıf artı 500 bin Euro'ya anlaştıklarını belirten Yıldırım, Faslı oyuncunun gitmek istememesi ile 2 milyon Euro net para teklif ettiklerini; fakat Trabzonspor'un kabul etmediğini belirtti.

"MEHMET EKİCİ ŞU ANDA TRABZONSPOR'UN OYUNCUSUDUR"

Aziz Yıldırım, "Biz Mehmet Ekici'ye talip olmadık. Galatasaray ile görüşmeler yapıyormuş. Bunu üzerine Trabzon kanadından benim yakın olduğum insanlar, Fenerbahçe de istiyorsa Mehmet Ekici ile görüşelim dedi. Trabzonspor Aatıf ile Fernandao'yu takas istedi. Biz veremeyeceğimizi söyledik. Sonra hoca Aatıf'ın verilebileceğini söyledi. Aatıf artı 500 bin Euro'da anlaştık. Şekip Bey yürüttü görüşmeleri. Aatıf gitmek istemediğini söyledi. Aatıf'a 7-8 teklif geldi ama kendisi gitmek istemedi. Son olarak 2 milyon Euro verelim dedik. Trabzonspor vermek istemedi. Mehmet Ekici şu anda Trabzonspor'un oyuncusudur. Sezon sonunda da bir şeyimiz olamaz. O zaman oturup konuşup karar veriririz" diye konuştu.

"ETO'O KONUSUNA GİRMEDİK"

Samuel Eto'o ile hiç ilgilenmediklerini söyleyen Yıldırım, "Eto'o konusu çıktığında Hasan Çetinkaya ile konuştuk. Hoca istemediğini söyledi. Eto'o konusuna biz girmedik. Antalyaspor başkanı bizim kulüp üyesi, Babasını iyi tanıyorum. Aatıf transferi için aradılar ben sitem ettim. Bu çocuğun kafasını karıştırıyorsunuz Trabzon'a gitmiyor dedim." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım: Trabzonspor Teklifi Kabul Etmedi, Mehmet Ekici Trabzonspor\'un Oyuncusudur
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Trabzonspor Teklifi Kabul Etmedi, Mehmet Ekici Trabzonspor'un Oyuncusudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement