Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'dan Süper Kupa Seferberliği - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'dan Süper Kupa Seferberliği

Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal\'dan Süper Kupa Seferberliği

Başkan Aziz Yıldırım, hedef 4. yıldız, parola 'şampiyonluk' olunca 'İstanbul dışına çıkmama' kararını rafa kaldırdı.

24.08.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fener’in başkanı ilk seferine finalle başlıyor, cezalı olmasına rağmen Manisa’ya gidiyor. Yıldırım’ın hamlesi, Galatasaray’dan aynı şekilde karşılık buldu. Ünal Aysal da cezalı ancak final yolculuğunda ekibine eşlik edecek. Başkan dev maç öncesi zafer konuşması yapıp, primi müjdeleyecek.

İsmail Kartal ve Cesare Prandelli öğrencilerine talimat yağdırıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dünya yıldızları derbi ile yatıp kalkıyor. Sezonun başlamasına sayılı günler kala oynanacak Süper Kupa Finali için Samandıra ve Florya’da zafer planları yapılıyor. Patronlar katında da durum farklı değil. Uzunca bir süredir araları açık olan Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal derbi stratejilerini belirlemiş durumda. Manisa’daki dev maç için program yapan ilk isim Aziz Yıldırım oldu. 4. yıldız hedefiyle başlanacak sezon öncesi deplasmanlara gitmeme kararından vazgeçen Fener’in patronu, başlama düdüğüne kadar takımla birlikte olma kararı aldı. Aziz Yıldırım, cezası bitmemesine rağmen Manisa’ya gidecek, İsmail Kartal ve öğrencilerine destek verecek.

Koltukları boş kalacak

Yıldırım’ın bu stratejisi Sarı- Kırmızılı cepheden aynı şekilde karşılık buldu. Üstelik Ünal Aysal da Yıldırım gibi cezalı. Yani o da tribünde olamayacak. Ancak dev maç arifesinde takımla birlikte olacak. Prandelli’yi, Türkiye’deki ilk resmi sınavında yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray Başkanı, maça saatler kala otelde bir de zafer konuşması yapacak. Aysal, futbolculara hitaben yapacağı bu konuşmada derbi maçın galibiyet primini de açıklayacak.

TV'den izleyecekler

Aziz Yıldırım, mücadeleyi takımın konaklayacağı otelde TV’den izleyecek. Ünal Aysal ise nefes nefese geçmesi beklenen 90 dakikayı İzmir’de takip edecek.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'dan Süper Kupa Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement