B.B Bodrumspor: 4 – Isparta DSİ Spor: 0 - Son Dakika
Güncel

B.B Bodrumspor: 4 – Isparta DSİ Spor: 0

B. B Bodrumspor, Bölgesel Amatör Lig 7'inci grupta 14 üncü hafta karşılaşmasında Isparta DSİ Spor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi.

15.12.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grubunda lider olarak karşılaşmaya başlayan B. B Bodrumspor karşılaşmaya etkili başladı. İlk yirmi dakikada 4 net posizyona giren B.B. Bodrumspor dakikalar 23'ü gösterdiğinde Onur Algül'ün golü 1-0 öne geçti. Bundan sonraki dakikalarda da ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor dakika 38'de kaptan Süleyman Görgün'ün penaltı golü ile 2-0 öne geçti. Geri kalan dakikalarda da rakibine üstünlüğünü koruyan B.B. Bodrumspor girdiği posizyonları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı Onur ve Süleyman'ın golleri ile 2-0 B.B. Bodrumspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bodrumspor etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 48'i gösterdiğinde tribünleri dolduran Bodrumsporlu taraftarların görsel şovu ise beğeni toplarken B.B. Bodrumspor'u tribünlerden destekleyen Karadenizliler Derneği üyeleri de dakikalar 61'i gösterdiğinde meşaleler yakarak Bodrumspor'a destek oldular. Etkili oyununu sürdüren B.B. Bodrumspor dakika 51'de Gökay Yiğit ile 3Wüncü golü buldu. Dakikalar 66'yı gösterdiğinde ise Yasin Ayaklı uzaktan güzel bir şut ile takımının 4'üncü golünü attı. B.B. Bodrumspor bu golden sonra Isparta DSİ karşısında yakaladığı çok sayıda pozisyonu değerlendiremedi.

Isparta DİS Spor karşılaşmanın sonlarına doğru yaptığı ataklarıda gole çeviremiyince sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Boder Başkanı Halil Özyurt ve birlikte yaklaşık üçbin taraftar coşku ile izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel B.B Bodrumspor: 4 – Isparta DSİ Spor: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement