B.b. Erzurumspor'dan Maltepe Erzurumlular Vakfı'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

B.b. Erzurumspor'dan Maltepe Erzurumlular Vakfı'na Teşekkür

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, Salı günü İstanbul’da oynadıkları Beylerbeyi maçı öncesi ve sonrasında kafileyi ağırlayan Maltepe Erzurumlular Vakfı’na teşekkür etti.

20.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, Salı günü İstanbul'da oynadıkları Beylerbeyi maçı öncesi ve sonrasında kafileyi ağırlayan Maltepe Erzurumlular Vakfı'na teşekkür etti.

Zirve mücadelesi veren iki takımın mücadelesine sahne olan ve B.B. Erzurumspor'un 1-0 kazandığı maç için İstanbul'a giden kafilenin Maltepe Erzurumlular Derneği'nin başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından en iyi şekilde ağırlandığını ifade eden Başkan Saim Özakalın, "Vakıf Başkanımız Süha Dengizek ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza İstanbul deplasmanında en iyi şekilde ev sahipliği yapan Maltepe Erzurumlular Vakfı'nın bundan sonra da kulübümüze katkılarının devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.

Başkan Özakalın, Beylerbeyi maçında takımlarını yalnız bırakmayan Erzurumlulara da teşekkür borçlu olduklarını belirterek, "Erzurum bir bütün olduğu zaman her türlü engeli aşacaktır. Bunun en güzel örneğini Beylerbeyi maçında yaşadık" diye konuştu.

ÖZAKALIN'DAN KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT İSTEĞİ

Bu arada Beylerbeyi önünde alınan 1-0'lık galibiyet ve zirvede yaşanan puan kayıplarıyla yeniden şampiyonluk için iddialı konuma gelen B.B. Erzurumspor'da Pazar günü oynanacak Orhangazi maçının hazırlıkları sürüyor. Zorlu maç için taraftarlardan destek isteyen Başkan Özakalın, maça gelecek taraftarlardan "küfürsüz" tezahürat talebinde bulundu. Kulüp olarak ceza sınırını aştıklarını ve her küfürlü tezahürat sonrasında sahanın kapatılacağına dikkat çeken Özakalın, "İç sahadaki 3 maçımızı zirvedeki takımlarla oynayacağız. Bizim için hayati maçlar. Sahamızın kapanmaması için çok dikkatli olmak zorundayız. Taraftarlarımızdan ricamız kritik virajda çok dikkatli olmaları ve küfürlü tezahürat yapmamaları. Yapılan her küfürlü tezahürat, sahamızın kapanmasına neden olacak. Maça gelecek taraftarlarımız, yanındakileri uyarır, olayın hassasiyetini anlatırsa, bu süreci hasarsız atlatırız" dedi.

DADAŞLAR GRUBU DA KÜFÜR UYARIS YAPTI

B.B. Erzurumspor'un taraftar gurubu Dadaşlar da sosyal medya üzerinden açıklama yayınlayarak, Kazım Karabekir Stadyumu'nda Pazar günü 13.00'de oynanacak olan Orhangazispor maçında küfürlü tezahürat edilmemesini istedi. Dadaşlar Grubu'ndan yapılan açıklamada, "Maçın 90 dakika olduğu bilinciyle maçımızı izleyelim. Skor ne olursa olsun, küfürsüz tezahüratlarla son ana kadar takımımıza destek olalım" mesajı verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel B.b. Erzurumspor'dan Maltepe Erzurumlular Vakfı'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement